לתת בשביל לתת

nightroll

New member
לתת בשביל לתת

מישהו כאן העלה את הנושא של נתינה לצורך נתינה. לא לצפות לתמורה, לא לחכות לפידבק. a job well done is it´s own reward. ובכן, אני פועלת לפי הכלל הזה 9 מתוך עשר פעמים. למה רק 9? כי תמיד מגיע הרגע שמתעוררת בפנים מחאה. שהנפש זועקת חמס. שהאגו, שלמרות שהוא קבור עמוק, עדיין חי שם בפנים, תובע את שלו. הרגע שאתה נאלץ לנטוש את הנאורות ולהודות שאתה רק בנאדם, במשיכת יתר רגשית, כי הפקדת לחשבון אחר, ולא קיבלת תמורה. ואז, גם אתה רוצה מילה טובה או שתיים, לא יותר מזה.

טאקילה~*

New member
אמרת את זה...

בדיוק כמו שצריך להאמר לתת זה גם לקבל העיקר זה לדעת לתת. שנה טובה..

nightroll

New member
מקפיצה ושואלת

אתם מרגישים לפעמים שהנתינה כבר שואבת את הכוחות שלכם? מה עושים במצב כזה? מפסיקים לתת או מקווים שהכוחות יתחדשו מעצם הנתינה?

קרמבובת

New member
מפסיקים לתת ועושים הערכת מצב

Wellcome to reallity girl...
קרמבו

פיראט*

New member
כן.. שואבת... ../images/Emo66.gif

ולפעמים נמאס ורוצים להפסיק.. ואי אפשר. כשירמיהו (נדמה לי שזה ירמיהו) רצה להפסיק להתנבא, הוא הצליח? ישנם דברים שהם חלק מאיתנו.. "כאש בעצמותינו", שאין שליטה עליהם. אז מרגישים כמו פריירים ונותנים. וכשאין ממה - נותנים מתוך האין.. זה מתסכל, נייטי... עדיין מתהפכים בי הדברים שכתבת בערב החג ולא עניתי עדיין... לתת... את הנשמה ואת הלב... שנה טובה, נייטי

מו שיקו

New member
לדעתי

הנתינה ששואבת את הכוחות מתאזנת עם הנתינה שמייצרת את הכוחות בכלל אני חושב שנתינה היא קבלה, וקבלה היא נתינה תלוי איך בוחנים כל מקרה .

תמיד, אבל תמיד...

תעשי מה שאת מרגישה לנכון באותם רגעים, אל תתחשבני בקטנות. עשי מה שיהיה לך טוב גם אם נתת יותר מידי מעצמך. זה נכון בעצם הנתינה יש קבלה. תהיה עצמך, כך תמיד תרגישי הכי טוב שיש!!! זה בדוק!!! וזה עובד!

נעמי 1

New member
נייטי...

אני יודעת על עצמי... שהיום, יותר מתמיד... אני לא רוצה רק לתת... אני רוצה גם לקבל. מותר לי!

~~~~~~~;

בכל פעם שאני " נותנת" אני מקבלת פי 2. נייטי, גם לך מגיע, לכולנו מגיע, אולי כדאי להיצמד, דווקא ברגעים אלה של חשבון נפש לתיאוריה שמדברת על נתינה למען נתינה, ולא נתינה למען קבלה. יש לך את הכוחות לחנך את העולם? תהיי שלמה בדרך שתבחרי בה, ורק תחשבי כמה טוב לך בדרך שבחרת. ככה אני עושה. מישמיש

nightroll

New member
מי אמר "מפסיקה לתת"???

אני לא מפסיקה. אין לי כח, ואני משלמת על זה הרבה, ולא הפסקתי. רק רציתי לדעת שהצורך הזה, שנראה לי קצת אגואיסטי מצידי לפעמים, הוא צורך אנושי, ושאני לא לבד בתחושה הזו.

למעלה