לתת ברעננה...

לתת ברעננה...

היי... טוב עדכון על מה קורה עם ''לתת'' בעירנו: התקשרתי לרכזת של איזור השרון, מסתבר שהיא לא היתה מודעת על השתתפותנו במבצע... אז כאילו הסברתי לה מה קורה ומה ברצונינו לעשות, והיא שמחה, אבל אמרה שיש לה רק משמרת אחת פנויה... וזה מ-4 עד 7, אז יהיה לי קשה למצוא מתנדבים אם לוקחים בחשבון שרובנו למדים עד 4, 4:30. בכל מקרה, מריאלה בחופש, אז אני מנסה למצוא את הטלפונים של כל השכב''ג, אם לא אז אני פשוט אתקשר למי שיש לי את הטלפון (דרך אגב רעננים שעולים לפורום ומעוניינים להצטרף נא צרו איתי קשר!!)... אני חושב שיהיה בסדר, מצויין אפילו, אני אעדכן אתכם עוד כשאמצע מתנדבים ואסגור משהו עם הרכזת של לתת... מה קורה אצלכם בסניפים השונים??? מה שלומכם??? דני (לכל אלה שחזרו הביתה, ברוכים השבים אוהב אתכם המון)

Daphi

New member
דני....

אני שמחה שאתה ממשיך לעשות ובבקשה תודיע לי מה קורה איתך ברעננה! אוהבת, דפי.

דפי, סיגל ויונתן

שלום לכולם!, אז ברעננה היתה רק משמרת פנויה אחת ופאולה תמלא אותה, ב-2 לספטמבר ב''היפר נטו'' אחוזה 82. כיוון שברעננה לא יכולנו לגייס קבוצת מתנדבים שבאמת מייצגת את השכב''ג אני אתקשר שוב לרכזת של איזור השרון ואשאיר לה את הפרטים שלנו, כדי שהיא תיצור קשר ותסמוך עלינו למבצעים והתרמות במהלך השנה... מהמצב של הפרוייקט בשער המקומות??? איך הולך??? מה שלומכם??? דני

Daphi

New member
דני....

הפרוייקט מתקדם לאט אבל סביר. אני מנסה ליצור קשר עם כל רכזי הסניפים שלנו בימים האלו ולראות מה קורה איתם. אני יכולה להגיד לך שבירושלים מה שהארגון רוצה שאנחנו נהיה אחראים על שלושה סניפים אבל אנחנו בודקים אם אנו יכולים להתחייב על כך. סיגל ויונתן עדיין בחופש אז עד שהם חוזרים אני אחראית... (אם מישהו שרוצה לעזור בכיף!). אוהבת, דפי.

היי כולם!

אז קודם כל, כל הכבוד. נכון שמסיבות שונות הפרוייקט הזה לא ייצא בהיקף שתכננו לו, שהוא כל השכב"ג, אבל: א. זה לא נורא, כי העובדה היא שלקחנו על עצמנו פרוייקט ואנחנו משתתפים בו כמה שאפשר מצידנו וזה כבר דבר גדול. ב. רונן מציע לנו לבוא למחסנים של "לתת" לעזור שם בהכנת חבילות המזון, דבר שהוא מאוד חשוב וזקוקים בו לעזרה, דבר שגם ניתן לעשות בצורה שהיא יותר מרוכזת מבחינתינו כשכב"ג.זה כמובן לא במקום ,אלא בנוסף למה שאנחנו יכולים לעשות כבר. מה אתם אומרים? תסתכלו בקובץ שהוספתי ותגיבו ... עד לפעם הבאה , שבת שלום לכולם!

למעלה