"לתת" בערוץ 10

"לתת" בערוץ 10

כל התגובות

eLiRaN DaVlAs1

New member
ואוו אני חייב להגיד שהופתעתי ! ... היא מדהימה

איזה קול יש להה היא ממש ריגשה אותי . אני מעריץ של שרית חדד אבל יהודית אחתת הזמרותת הטובות . צילמתי גם תמונות מהטלוויזיה אני אשמח להעלות אותם בהמשך ! . אז המשך צפייה מהנה !

PianoGirl20

New member
היא הייתה מקסימה

כרגיל. אהבתי את החיוך שעבר בין יודית לעדי, נראה לי שהם הרגישו נורא מאוחדים כאלה כשזה היה רק הם בלי כל שאר הלהקה.. הרגשתי גם שיודית בהתחלה הייתה טיפונת יותר סגורה, ואז היא יותר התחילה להיפתח והייתה ממש נהדרת, במיוחד מבחינה קולית. נראה לי שהיא עדיין קצת צריכה להתרגל ללהופיע בטלוייזיה, בכל זאת זה לא משהו שהיא כל כך רגילה אליו וזה בכל זאת שונה קצת מבהופעות רגילות. בכל מקרה היא הייתה נהדרת, ואני שמחה שהיא עשתה את זה.

PianoGirl20

New member
חח, כן

אבל יודית בעיקר הסתכלה על עדי...רן היה קצת יותר מוסתר שם כזה ולא היה קשר עין בינו לבין יודית.. אבל הוא בהחלט עשה את עבודתו נאמנה, אל תדאגי, לא שכחנו ממנו..:p

אבל.........

משהו כאן ממש מוזר!! היא היתה עם עוד חולצה מעל החולצה הלבנה וכאן יש תמונות שהיא רק עם הלבנה.. יכול להיות שפספסתי משהו?? היא שרה רק את "האיש ההוא" נכון?

האיש ההוא...

מההרכב המלא רק עדי הר צבי ורן שמעוני. הגיטריסט היה חתיך אבל והקלידן חמוד. והיא הייתה מדהימה, יפהפיה ואלגנטית, וכמובן שהיא לא ויתרה על הפוזה המפורסמת של "האיש ההוא" (בקטע מעבר, להרים את הגיטרה). ואח"כ האמת שהיה לי משעמם אז העברתי ערוץ ולא המשכתי לראות... אז אני לא יודעת אם היא שרה עוד משהו

למעלה