לתת באהבה......

מקסיקני

New member
לתת באהבה......

זהו שם המיבצע .... למי שבמיקרה לא קרא ולא ידע... ומקווה מאוד שלא ניכנס לסטטיסטיקה העגומה... 500000 ילדים בארצנו מתחת לקו העוני.... אכן רק מיספר ...אבל מציאות .. הפכנו ממדינת רווחה .. למדינת הזנחה... ממדינה מפותחת למדינה מקפחת... אבל בואו נאמין ...שהמישפט ..."אני ואתה עוד נשנה את העולם" בתמימותו ובנאיויות שלו....כל אחד כפי יכולתו והרגשתו .. בחלקת אלוהיו הקטנה....יכול לתרום ולו במעט לשיפור המצב... שבוע הבא יערך מיבצע התרמה ארצי של עמותת "לתת" בשיתוף עם רשת סופר פארם... כאשר כל אחד יוכל לתרום מוצר לילדים עניים.... התרומות יאספו מכל סניף במקום מגורייכם ...ויחולקו באמצעות מאות מתנדבים.. לילדים אשר זקוקים להם.... אבקשכם להישתדל לא להשתלח פה בכל מה שלא קשור לענין ... ולאמץ את המוטו " לתת באהבה" ... ולמי שרוצה לתרום וגם לפגוש אותי ...חחחחח לא בתשלום כמובן.. אני מרכז תפעילות הארצית וגם את סניף "שנקין" כמובן... תודה על שיתוף הפעולה מראש...

נעמי 1

New member
מקסיקני...

אין לי בעיה בלתת, בלתרום. אז נתרום היום, מחר, מחרתיים, אבל מה יהיה בעוד כמה חודשים... כמה זמן נרתום? אז אנחנו, עם ישראל, זה שיושב מחוץ לבניין ההוא בירושלים, שקוראים לו כנסת, יתרום ! אבל מה הם יתרמו? מה יתרמו בבנק ישראל עם משכורות העתק? מה יתרמו 120 חברי כנסת ושרים עם משרדים מנופחים, נסיעות טיפשיות לחו"ל, נהנתנות בלתי פוסקת של בילויים בבתי מלון? מהם הם יתרמו? - כלום ! כי זה לא מעניין אותם ! זה לא מטריד אותם ! אגב, מה עם תוכנית ויסקונסן? בוקר טוב ישראל - בוקר טוב מדינה ענייה. נעמי

ובכל זאת מקפיצה

כי אין יותר על מי לסמוך. אם אפשר לתת קצת, שיעזור קצת - צריך לתת. גם אם לרובנו אין יותר מידי לתת. מדובר בילדים ונצרכים שצריכים לקבל - ועכשיו.

שייכת

New member
גם אני מק../images/Emo78.gif

אולי כי הפעם יש סיבה לאיחוד, כשכל שאר הדברים בארץ שלנו גורמים רק לפירוד.

מקסיקני

New member
נעמי...

מסכים איתך בכל מילה והערה... אין ספק הדג מסריח מהראש... אבל את מצב ההנהגה נוכל לקבוע ..(וגם בספק עקב חוסר באלטרנטיבה טובה יותר..) בבחירות הקרובות... אח עם נחכה ...המצב לא ישתנה ...והילדים האלה לא יקבלו את מה שהם צרכים.. לכן כל אחד מצידו ולפי הרגשתו יפתח את ליבו ויעזור ולו במעט לשיפור מצבם הנוכחי...לגבי העתיד...גם זו משימה ....שעליה צריך להתגייס ולחפש אלטרנטיבה מנהיגותית אחרת ...ניבחרים אשר באמת טובת העם והמדינה לנגד עינהם..ולא טובתם הפרטית או טובת מיגזריהם וקרוביהם לנגד עיניהם.. אם תמצאי מנהיג כזה....אנא שילחי לי לתיבת המסרים מבטיח להצביע עבורו.. ושוב מקפיץ כי זה חשוב...

חייבים להתאחד ולעזור....

לפתוח את לבנו ןלעזור לאחרים זוהי גדולה שאנשים יכולים נותנים לראות ולשמוע על ילדים רעבים זה קשה זה כואב זה צובט את הלב אז כל אחד יפתח את ארנקו ובאותו יום יתרום קצת מכיסו התרומה הקטנה שלנו היא השובע של הילדים אצלינו בקריה יש בית תמחוי של חב"ד שעוזר לנזקקים וכל אחד שרעב מגיע למקום ומקבל ארוחה חמה ואנחנו הקהילה תורמת באהבה כי קשה לחשוב שאני עכשיו אוכלת ואי שם ילד רעב זה ממש קורע את הלב כל הכבוד מקסיקני על האכפתיות יישר כ´ח ידידי

טאKילה

New member
../images/Emo142.gif==מתחת לקוים==../images/Emo142.gif

כשהעוני בוכה דמעות של ילדים דמעות יסתירו את עין השמש דמעות יסתירו שדה פרחים הכאב בין העוני ובין האלוהים העוני יטיל את חיים אל כף יד הנגלת נסתרת הכל כעתיד הקבצן יבקש לו לאכול מן הים ומתוך תהום העולם בשקט ליבו אובד,כאבו בלב מטורף אל לשכוח שגם העני בן השמש ונפשו תהפך שושנה בדמדומים..
אתה מקסיקני יקר שלי לתת את הלב להפתח לכאב זו גדולה והיא מאפיינת אנשים מעטים ואתה אחד מהם,זה עושה אותך למיוחד במיוחד ישר כוח חבר.

חתולון*

New member
מקסיקני... מקפיץ...זה נופל מהר מידי

והנושא חשוב וכאוב יישר כח חתולון

למעלה