לתת את ה- 100% שלך...

לתת את ה- 100% שלך...

זו הדרך בה אני פועלת וחנכתי את ילדיי בכל החלטה, פרויקט, מעשה, משקיעה שם את100% שלי ומה אומר מאה אחוז שלי - את כל היכולות, הידע, והנתינה שלי וכאשר אני פועלת מהמקום הזה כל מעידה, כישלון, וכו' אינם מאכזבים אותי, ואינני מרגישה פספוס, חרטה וכו' כי מלכתחילה ידוע לי שהם אלה כלללל היכולות שלי והאפשרויות שלי ומשלימה עם התוצאות שאת התוצאות מקבלת על עצמי ממקום של אחראית האם אתם פועלים כך? האם אתם גם נותנת את המאה אחוז שלכם בהחלטותיכם? (או מוצאים את עצמכם מתחרטים ומתייסרים במחשבה אילו הייתם משקיעים יותר אולי הייתם משיגים תוצאות טובים יותר?) היו לכם אירועים שתוכלו לשתף אותנו שנתתם את המאה אחוז וכאלה שלא? אשמח לשמוע את שיתופכם

היי אילנה

מפתיע אותי לקרוא את מה שאת כותבת משום שזה כלכך מדבר אליי בימים טרופים אלה. אני מאוד מתחבטת בשאלה זו האם השקעתי את המקסימום שלי? האם רציתי להשקיע את המקסימום ואם לא מדוע לא? ואני מדברת על מגוון רחב של חזיתות ותחומים. אני מוצאת שלא - אבל יותר מעסיקה אותי השאלה מדוע? נראה לי אך טבעי, כאשר אנו מאושרים ומסופקים, לתת את הכל אבל אולי, כאשר אנו חשים שזו עבודה סיזיפית אנו מחפפים. אבל אולי אלה סתם תירוצים שלא הייתי מעלה אילו השקעתי את המקסימום. מכל מקום, הנושא מעסיק אותי מאוד בתקופה הזו ואני חשה שעליי להתאמץ הרבה יותר על-מנת להעריך את מקומי בעולם הזה. אני חושבת שכאשר אנו משקיעים את המקסימום שלנו, קל לנו לקבל את עצמנו ולסלוח לעצמנו על התוצאות באשר הן שיהיה ערב נפלא

אז

היו הרבה החלטות או מהלכים שבכל מצב נתתי את ה 100% אך עדיין היו החלטות שהיו שגיאות בטווח הארוך. רק לומדים משגיאות..ומפיקים לקחים. להתחרט זה שגיאה..משום שאת לא יכולה לשנות את המהלך שעשית. רק להפיק לקחים. אתן לך דוגמא: 1.הנשואים שלי. מחד הם שגיאה ..מאידך יש ילדים מקסימים. 2.לימודים באמרהסט מסאצ'וסט עם מילגה שבסוף לא הלכתי ולא עשיתי כלום..על זה יש התחרטות..אז מה..עשיתי דברים אחרים... 3.חזרה לארץ..בתור תושבת חוזרת..מחד מצתערת שחזרתי ועברתי את דרך היסורים הזו..מצד שני הילדים הפכו ישראלים בנשמתם..וטוב להם עם זה.. אז מכל דבר שאולי מבחנתי היה שגיאה..יצא משהו טוב גם. תלוי איך מסתכלים על זה..

לפעמים..

לפעמים 100, לפעמים 50 וכשזה ממש ממש חשוב אז גם 150% השקעה.. הכל תלוי בענין או באדם , ועד כמה הוא/זה חשוב לנו.. כנ"ל לגבי חרטה.. משתדל מאוד ועושה הכל כדי לא להתחרט על כלום.. יודע שמה שלא השקעתי קודם, חרטה כבר לא תתקן.

איש אחד יקר

לימד אותי לפני עשור שנים כשהייתי ילדה LOL שאסור (לי) לתת 100 אחוז . 90 מספיקים עשרה אחוז שתמיד ישארו שלי! אימצתי בחום.

maof

New member
../images/Emo12.gif

יעני...מפזרת ומפזזת ברוח
מעוף

maof

New member
מותקקקקקקקקקקק ../images/Emo25.gif

כל מה שתלוי מתיבש ונופל
צ'מעי אצל הגברים שזה מול הרוח זה משפריץ על הנעלים ותחשבי על זה ...
מעוף

maof

New member
טוףףףףףףףף נו ../images/Emo13.gif

את לא חיבת...הכל עינין של בחירה חופשית מעוף

maof

New member
הסדרים חדשים ../images/Emo35.gif

ריאורגנזציה בכל יום ויום מעוף

maof

New member
ועל זה בן זומא היה אומר.....

בלי אמונה צ'סקא לא היתה אוכלת אותה
מעוף

vered 37

New member
תדיגי ......./images/Emo189.gifית

את מעיזה בפומביות כזו לאיים ...??? פששששששששששש איזה אומץ !

maof

New member
תראי ורד....על זה שאלו חכמינו../images/Emo13.gif

מדוע לא יבוא פורים פעמים בשנה
אבל האופציות תמיד פתוחות
מעוף

למעלה