לתת אהבה מאיר אש.

am3aa1

New member
לתת אהבה מאיר אש.

נתת בי כוח להשחית לתת כאב, להשמיד. להביט,לנגוע בנשמה. לא נטעת בי חמלה שליח של כאב ורוע שטן הייתי בדמות מלאך עיצבת בי שנאה לתת כאב,לפגוע. והיה יום,ולילה גם. עטפתני באור גדול והייתי מלאך שמח אורח שולחן הכבוד נתת בי כוח להנביט לתת חיוך,לתמיד. להביט,לנגוע בנשמה. נתת בי כוח לתת אהבה.......

ריקי די

New member
געגוע

לבִּי הפצוע נושק שושנה זעירה מדי ליל וידַיי קעוּרוֹת אל פניי לספוג את החום מתוך ימים ארוכֵּי אהבה. פתאום נוגעת מנגינה בראשי, אלו נשיקותיך שחַברו יחדיו לשובל ארוך ובשוּם בגינתי. רוח מניעה גבעולים, מניעה געגועים אל מיטתי, אחבוק עיניים וזרועות שנרקמו עמוק אל הבדים ואמתין לעוד מטר כוכבים שיִזרוּ עלי עינייך.

odo13z

New member
געגוע..../images/Emo78.gif

געגוע...... לא אומר לך שאני אוהב לא מבקש שתהיי רק שלי איני חוקר ודורש לא קורא לך אישתי.... לא מספר לך איך אני לא נרדם בלילות מצמא לחיבוק שלך לנשיקתך. למבטך. לא נותן לך להרגיש מהו בעיניי....כל רגע איתך וכל יום...לאט....בסבלנות הולך ונרקם בי רגש עמוק של געגוע. לחיוך השובה את הלב. לשובבות. למבט . לנגיעה שלך.....רק שלך. לא נקרא לדברים בשמות. לא נקבע כותרות. לא נחתום על שטרות. לא נהרוס. נהיה קשובים. נהיה נכונים. מתגעגע.

יערית 1

New member
בגעגוע../images/Emo20.gif

קולי נדם ברגעי סער, מילות אהבתך עטפוני בחום כמו לוכדות באלם גופי, עוטפות שתיקותיי בעיניים נוצצות. עטויה בגלימת שלווה, נודדת בשבילים עלומים, בדממות זועקת שמך, בגעגוע.

odo13z

New member
געגוע....../images/Emo66.gif

קולי נאלם ברגעי אולי.... מילותייך סמרו עורי... נעצמו עיניי... עוטף שתיקותייך בידיי החובקות שלוותך....מה חסרה לי.... זהוב המבטך המחייך... בדממה לוחש שמך.... בגעגוע כואב.

שמים1

New member
געגוע

שתיקה חורשת בי תלמים מחשבות קורעות ליבי לגזרים לעיתים נדמה לי כי אתה נעוץ בתוך ליבי בעוגן של פלדה מסרב להתנתק להפליג אל מרחבי עורקים סוערים ודם רותח בגעגוע .

געגוע

מרגישה את הלפיתה הזאת של אצבעותיך סביב ליבי למעיכה זרה אך מוכרת בתוך ידיך את נשמתי לחיצה כואבת ונעימה של געגוע מגע גופך והיית לי כחיזיון ותעתוע עוטף דמותך ואני שוכחת לזמן מה שהעולם עדיין סובב מנותקת ותמה מחפשת בזיכרונך נחמה.

ר ש פ י ם

New member
געגוע

דמותך משתקפת מבעד לוילון הזמן בריחו של אפטר שייב שדבק בסדיני הכמהים למגע אהבה.

ועוד געגוע

ימים צולפים על מאווויי, וקליפות שמתקלפות ממני מותירים אותי בוהה במראות שנגוזים אט אט במרחבי צחיחות. אני רוצה אותך , אישה, רוצה להישיר מולך קמטים שנערמו על דמותי, ולהרעיד בי מסילות רוגשות לעת אשר כזאת. אני רוצה אותך אישה, רוצה להתכסות באדרת המילים אשר פרשת בדרך המדבר בינות לסלעים חוצבי דממות. רוצה אותך נפערת אל מאוויי, יוצקת בי את סם התשוקות נצרפת בי כאודם וכפטדה בפולחן התאוות.

למעלה