לתשומת ליבכם!!!

aiki-freak

New member
אני חושב שאתה לא מעריך

נכון את הכוחות הפועלים כאן. זה לא רק וינגייט. זה גם משרד החינוך ומשרד הספורט. אם לא יהיו מועמדים לקורסים יתחילו פשוט לאכוף את החוק. תאמין לי שאחרי שיצלבו איזה מורה או שניים במשפט ראווה כולם ירוצו לעשות את הקורס. עד היום עוד לא אכפו את החוק בצורה פעילה... עד ה11 בספטמבר איש לא האמין שמטוס נוסעים יוכל להתרסק על הפנטגון... אל תשכח שמדובר בחוק....ושסירוב לציית לחוק הוא עבירה פלילית!!! מה בעצם מונע ממשרד הספורט לגייס "פקחים" שיפשטו על מכוני שונים ויבדקו את תעודות המדריכים ויקנסו קנסות כבדים את אלו אשר אין תעודה כזו ברשותם???? זה שזה עוד לא קרה זה לא אומר כלום... המילים האחרונות המפורסמות ביותר בהיסטוריה הן" אה, אין שום סיכוי שזה יקרה..." ואתם עוד רוצים אקדמיה......שומו שמיים!!!

לפונאקושי

חברי היקר, קודם כל אני לא מציע לאף אחד שום מוצרתרק נתתי את התגובה על מכתב שהתפרסם כאן. דבר שני: הקורסים שאנו מעבירים ותעודות שאנו נותנים עד היום קיבלו אישורים של משרד החינוך. בעיה שאף אחד מאיתנו לא יתחייב בפניך שתעודה שלך תקבל את ההכרה הדרושה כיוון שמשרד החינוך מתייחס לכל מקרה בנפרד ואינו נותן אישור גורף על כל התעודות. מצד שני,מדריך חדר כושר שמקבל את הסמכתו בחו"ל הולך לעבוד במכוני כושר ללא כל בעיה של הכרה,זה בגלל שיש עוד פריצה בחוק שאומרת "ואם אין לו הסמכה הדרושה ע"פ חוק חייב לקבל הסמכה תוך שנתיים"... אף אחד לא יודע על מה מדובר,שנתיים ממתי? אולי משנה הבאה? דבר נוסף,אחרי שהתיעצתי עם יועץ משפטי שלנו התברר שאם חברת ביטוח שבה הנך או מועדונך מבוטח מוכנה להכיר בתעודת הסמכה שיש לך,אפילו אם קיבלת אותה מ"מכללה לבישול על אש קטנה" אז הנך מדריך מוכר ומוסמך ע"פ חוק. מי שקובע זה לא חוק הספורט אלה חברת ביטוח. אם אני למדתי בחו"ל,קיבלתי תואר שני או שלישי מאת מוסד מוכר בחו"ל,באתי והתחלתי להדריך בישראל,אף קורס של וינגייט אינו שווה כלום מול 4-8 שנות לימודים. כל בית משפט ייפסוק לטובתך במקרה הצורך. לדוגמה: ISSA דורש מכל מדריך שקיבל הסמכה ממנה לחדש את ההסמכה כל שנתיים,כיוון שעולם משתנה ומה שהיה לפני שנתיים זה לא מה שיש היום. מתי וינגייט עשה זאת? מדרך שעשה קורס בשנת 1992 לא למד כלום לאחר מכן והמשיך להדריך עד היום. בנוסף: על מנת להתקבל באחד הקורסים שלנו עליך להיות חבר הארגון,לקבל המלצה של אחד המאמנים החברים בארגון ובתום הקורס לעשות סטאג´ של 80 שעות אצל אותו מאמן. רק אחרי שאישר שהנך בעל יכולת הדרכה תקבל את התעודה. דוד דרפק נשיא WKF-ISRAEL

Funakoshi

New member
עעם כל הסמפטיה -אתה מטעה../images/Emo131.gif

ידידי היקר, אם כל משאתה ואומר נכון, הייתה מתחייב לכל משתתפי הקורסים שהקורס הוא עומד בדרישות חוק הספורט. האמת ידועה לך חכן אינך מוכן להתחייב. כל זה לא אומר שאינך עושה עבודה רצינית, אבל זזה אומר בבירור כי הנך מודע לבעיתיות של הקורס שלך. על פי חוק גם אם המבטח הסכים לבטח אותך הביטוח אינו טופס אם בהליך משפטי יתברר כי הקורס אותו סיימתה אינו קורס חוקי. לצערי הרב (במקרה זה) חוק הספורט הוא החוק ! ולא בידיך ולא בידי לשנותו. אני ביקשתי את עזרת הפורום כאן לגבי אפשרויות ללמוד , עלויות וכו´..אבל לא התכוונתי לקורסים אשר אינם פותרים את הבעיה החוקית. הקורס שלך יכול להיות נחמד, עשיר בתוכן וכו´ אבל זה לא הקורס שיעזור לנו בהתגוננות מול קביעות חוק הספורט. אגב השנתיים עליהם אתה מדבר עברו זה מזמן, הכוונה לשנתיים מאז התקבל חוק הספורט. כדאי לך מאד להתיעץ עם משפטן, על הדרך בה אתה מוכר את מוצרך זה. אני חושב שכל מי שמסוגל להרים את הכפפה וינסה לשבור את המונופול של וינגייט והמאפיה של מנהל הספורט, ירויח בגדול את אהדת ציבור העוסקים בענף שלנו. אני ממליץ על כך מאד, למראות שמדובר במלחמת עולם, ודרושים "ביצים מברזל" לעשות את הקרב הזה, אבל זה בהחלט אפשרי.

aiki-freak

New member
טעות...

מר דרפק אתה כותב: " מי שקובע זה לא חוק הספורט אלא חברת ביטוח"... אין דבר כזה....החוק הוא הסמכות העליונה. זה בדיוק כמו שתגיד שיש חברת ביטוח שמוכנה לפצות אותך על תאונה שעשית למרות שמעולם לא למדת נהיגה ואין לך רשיון חוקי. ואני חוזר...ביטוח אינו תקף במידה ונעשתה עבירה על החוק. ישנן מכללות רבות בארץ שהן שלוחות של אוניברסיטאות בחו"ל שהתואר שהן מעניקות אינו מוכר על ידי משרד החינוך. כיום הגוף היחיד המוסמך מטעם המדינה להעניק תואר מדריך ספורט הוא מכון וינגייט. ואם מה שאתה אומר הוא נכון, מר דרפק....מדוע אנו זקוקים לקורס שלך???...הרי כל עמותה "לבישול" כדבריך יכולה לפתוח לה קורס משלה. בואו אליי חברים...אני מעניק תואר מדריך ב10 שקל...במכללה למדעי הסמבוסק.

לאייקי-פריק ופונקושי

חברי, אני חושב שמהשהו לא ברור לכם. אני לא רוצה לשכנע אף אחד להגיע לקורסים שלנו. כל אחד והרצון שלו. דבר היחיד שרציתי לומר זה שאם אתה הולך למכללה כל שהיא בחו"ל,מקבל תעודת מדריך,מביא אותה למשרד החינוך או מנהל הספורט ומקבל אישור - זכיתה! אני לא מתחייב כלפי הלומדים בקורסים של ISSA כיוון שגם אני וגם כל אחד אחר תלוי בפקיד קטן במשרד החינוך בגלל שמצב רוחו של הפקיד,זה הגורם העיקרי להכרה. קורסים של ISSA עומדים בדרישות החוק ויש לנו חברת ביטוח שמבטחת אותנו לא רק בישראל אלא גם בחו"ל. לידיעתכם: אנשים שעשו קורסים בוינגייט ואחרי זה עשו קורסים שלנו דיווחו כקורסים שלנו רצינים פי כמה מקורסים של וינגייט והחומר הנלמד בהם הינו חומר חדיש ורציני ולוקח את וינגייט בסיבוב קטן. שוב,אני לא מוכר כלום,זה לא מכולת. הקורסים שלנו הן שרות לחברי הארגון בלבד. פשוט רציתי להראות שיש אלטרנטיבבות לוינגייט. דוד דרפק

למעלה