לתשומת לבכם:

perrinat

New member
ראיתי את זה כבר אתמול

אתה חושב שזה נכון

yoooni

New member
אני מאמין שזה נכון

לא הגיוני שנתנו לה אלבום זהב כל כך מהר... לא היה בזה שום היגיון, אבל היא בהחלט קיבלה אייטם בגיא פינס ושאר מדורי רכילות ומוזיקה.

perrinat

New member
לגבי ה"נתנו"...

מי שמעניק אלבום זהב/פלטינה וכו' זה חברת התקליטים, וחברת התקליטים של מאיה היא.... רוברטו או משהו בסגנון... אז אף אחד לא יודע אם זה אמיתי או מומצא. אבל אם זה אמיתי אז שיהיה לה מזל טוב

yoooni

New member
אבל ההפצה היא הד הרצי,

אז זה לא ממש נכון, הנתונים גלויים למי שקשור להד ארצי.

זה רוברטו מלך הקומבינות....

כבר היה עליו כתבה.. חוץ מזה שהמטרה של רוברט זה רק לקדם את כל מי שבסוכנות שלו ולא משנה איך הוא עושה את זה

ההפצה של מאיה בסוקילה מחולקת בין

כמה גופים, וזה כל הטריק. אף אחד בעצם לא יודע מה המספרים הנכונים. היה מדובר במהלך שיווקי נטו. נהוג לחלק תקליט זהב/פלטינה/יהלום לאחר שדי ברור שהתקליט עשה את שלו. פה, הזהב חולק מוקדם מדי. בערך שבועיים אחרי היציאה לאור. מעורר חשד, לא ? אבל אחרי שהפיקיות קיבלו זהב, אני לא מתפלא על כלום. בפרסומים של NMC עוד דיברו על קרוב ל- 30,000 עותקים. נו באמת ... בשום מקום בעולם לא סופרים תקליטים שמחולקים יחד עם מוצר נוסף (טמפונים למשל) כתקליטים שמזכים בתקליט זהב. פה הוסיפו כנראה גם הורדות בלתי חוקיות באינטרנט. רק ככה הפיקיות הגיעו ל- 30,000. חבר טוב שלי שעובד ברשת טאוור רקורדס מעריך על סמך נתוני המכירות של הרשת בה הוע עובד, שהפיקיות מכרו בערך 8,000 עותקים. אז מה מתפלאים על בוסקילה ?

נ"ש-מישו ראה את הקליפ של ג'וליטה

לאורות אדומים
אם לא כדאי שתראו
כי ממש מזכיר לי את הקליפ שלך רוני לסופרסטאר...

למעלה