הטלנובלה "מיכאלה" מתחילה מחר. בינתיים עוד לא נפתח פורום בתפוז לסדרה, ולדעתי, כדי שהפורום שלנו לא ימות רשמית, צריך לבקש מהר מתפוז להפוך אותו לפורום "טלנבולות דרסט" או לפורום "מיכאלה".
עוד 5 דקות מתחילה "מיכאלה". היום מתחילה גם "השיר שלנו" ב-"יס". בקיצור - כוכבי "משחק החיים", ניר לוי, גיל פרנק ואפרת בוימולד יוצאים היום לדרך חדשה בסדרות חדשות. בהצלחה להם.
טלנובלה שיוצאת צריכה להיות קשורה אליכם באיזשהו אופן. למה שיהפכו את הפורום היבש שלכם (סליחה אם אני נשמעת תוקפנית) לפורום של סדרה אחרת? קודם אהבה מעבר לפינה עכשיו מיכאלה? למה מה מיוחד בפורום שלכם? הפורום שלכם הוא יבשוש כמו של כל הטלנובלות שנגמרו (חוץ מאהבה מעבר לפינה כי היא לא נגמרה בעצם). אז זה מעצבן להפוך פורום מנושא אחד לפורום של נושא אחר כי הגולשים כאן כבר מכירים אחד את השני ויהיה קשה להכנס לתוך הפורום. אז די לבקש את השטויות האלו! אוייי
נכון שהפורום קצת יבש אבל זה בגלל שאין יותר משחק החיים תאמיני לי בזמן שמשחק החיים שודרה את לא רוצה לדעת כמה הוא היה "יבש"... בגלל שאין יותר משחק החיים וכבר לא כותבים פה כמו פעם יש סיכוי שיסגרו את הפורום אז במקום שיסגרו למה שלא להפוך אותו לפורום אחר? בכל פורום יש אנשים חדשים שמצטרפים וכל אחד משתלב אז זאת לא בעיה... נ.ב: זה לא שטויות
שכל פורום-כבודו יישאר. כאילו שלכל פורום יהיה את הנושא שלו וברגע שלא יהיה על מה לדבר לסגור את הפורום ולנושא אחר לפתוח פורום אחר. אני לא חושבת שזה קל להצטרף לאנשים שכבר שנה כאן כותבים ביחד. האנשים צריכים לבוא כולם מחדש. אבל כל אחד והדעה שלו זה פשוט עצבן אותי שאתם כל פעם רוצים להפוך את הפורום למשהו אחר במקום להשאר עם אותו נושא אז כתבי את זה.