לתשומת לבכם

ליאן.

New member
לתשומת לבכם

אירועי לוח האירועים עודכנו ומומלץ מאוד להציץ.
מי שמכיר אירוע שווה במיוחד, מוזמן להמליץ עליו בטופס.. תהנו! המשפט שתשמעו הכי הרבה בזמן הקרוב - "מחר יהיה חם ומגניב"

פיל

הפיל הוא החיה היבשתית הגדולה ביותר החיה כיום קיימים מספר סוגי פילים פיל אפריקאי אסייתי ועוד להלן ההמנון של הפילים : פיל אחד נסע אתמול במכונית היה לו פנצ´ר בגלגל ושבר בזכוכית. הוא נשען על הרוורס ועף אחרונית. פיל אחד נמצא עכשו במחלקה פנימית ההודעה הזו מאוד קשורה לפורום , היא כלכך קשורה שבא לבכות. בתודה מר פיל ספסיפיק

ליאן.

New member
פיתאום גם לי בא לבכות ../images/Emo6.gif

תראה איזו השפעה יש לך עליי.. תגיד, בא לך להשתתף בתחרות הגבר הנחשק ? מקבלים טרופית ותהילת עולם.

פיל-תגובה

תחרות הגבר הנחשק ? הממ חשוד. יש לי רק דבר אחד להגיד בפילים כמו שאמרתי ישנם סוגים רבים פיל אפריקאי , פיל אסייתי וכו´ ברם לדוב הפנדה אין אפילו סוג אחד , והוא גם לא אפור ולא הכי גדול. אבל מה שכן הוא שחור ולבן אבל גם זברה ככה וגם הטלוויזיה של פעם ההודעה הזו עוד יותר קשורה לפורום מההודעה הראשונה כי סינגלס ופילים נעים בעדרים ? בתודה מראש מר ג´נרל פיל-סיפיק

ליאן.

New member
עד כמה שידוע לי...

פילים חולים על תחרויות.. קפיצה לרוחק, משיכה בחבל, שש-בש, קליעה למטרה, וכן כן, גם תחרויות בפורום הנ"ל, הכל הולך. שים תמונה, תקבל בוטן.

פיל פילון

אני מקסימום יכול לשים תמונה של פיל ותו לא. דרך אגב את בטוחה שפילים חולים על כל הפעילויות שהזכרת ? כי ראיתי אותם בספארי והם נראים מגושמים , והם גם חיות אז אני לא יודע אם הם באמת יכולים לעשות כאלה דברים. אני חושב שאת טועה אבל ליתר ביטחון אלך לדבר עם זואולוג. דרך אגב הנה שימוש למילה פיל במשפט : אני נסעתי לאורך הכביש כשלפתע הירוק ברמזור פיל-תחלף לאדום. בתודה שוקולד-תפוז

r i p l y

New member
אההההה

ואפילו שלהודעה אין ממש קשר לחלק ה פילולי פ של ה הודעה. אולי תוכל להסביר לנו למה הפיל האפריקאי והפיל האסיאתי כה שונים זה מזה גנטית? אגב אניטה פללי כן קרובה גנטית לפיל האפריקאי אבל זה כבר סיפור ארוך>>סיפור מהתחת....
רק חשוב להזכיר שפיל אפשר להפיל אבל אי אפשר לפסנתר. בתודה מראש הפיל הלבן.ונעבור לפילסומות...

חג הפיל../images/Emo53.gif

הפיל האפריקאי הוא יותר גדול בגופו מהפיל האסייתי. אני חושב שהוא גם כהה יותר בעור. אומנם ייתכן מאוד ששניהם מוצאם מהממותה או מהמאסטודון , שני סוגי פילים בתקופה הפרה-היסטורית. אבל ייתכן מאוד שבשל מיקומם השונה בגלובוס הם שונים זה מזה במבנה הגנטי על מנת להתאימם לשטח. פיל יכול להגיע למשקל של שישה וחצי טון. וכדי שלא יגידו שההודעה לא שייכת לסינגלס בכלל, אציין שפילים אינם יוצאים לבליינד דייט ולמרות שהם שמנים מאוד, לא מפריע להם המראה חיצוני, אפשר ללמוד מהם משהו. בתודה מראש - קליפבורד

r i p l y

New member
קליפבורד.כנס שנייה

גם לפיל קולינס היה פעם בליינד דייט אז נא לא לזלזל. יש לי פה גפרורים.

פיל לבן

חידה - כמה ביטויים הקשורים לפיל קיימים בעיברית וכדי לקשר את זה לפורום אציין שבפגישות בין סהיגלס לפעמים משתמשים בביטויים להלן מספר ביטויים: פיל לבן זיכרון של פיל שמן כמו פיל - החתול שמיל פיל בחנות חרסינה

r i p l y

New member
אתה יודע מה זה פיל לבן?

זה מושג בארכיטקטורה שבא לציין... בניין שאין לו שימוש שהוא מיותר.. טוב זהו עכשיו נעבור לפורום חיות מחמד בסוף עוד נרגיז פה אנשים.

פיל בז´

גברת ריפלי היקרה, מה שלומך ? אז ככה נדמה לי שפיל לבן זה לא בהכרח מארכיטקטורה זה פשוט בניין שאין איתו מה לעשות , סתם בנו אותו. כמו התחנה המרכזית החדשה לכמה זמן , או משכן הכנסת כרגע. ברעננה יש יד לבנים בצורת פיל והוא לבן אז קוראים לו הפיל הלבן. אני לא יודע אם באמת יש חיה כזו פיל לבן. והקישור לסינגלס. פעם סינגלס הלכו לפגישה בסרט , איזה סרט ? דמבו הפילון המעופף.

dudusch

New member
רציתי לשאול שאלה...

מהיכן האובססיה הזו לפילים?! אני בשוק אני בהלם אני ה מ ו ם !!!

פיל-פל

שום אובססיה לפילים. פשוט אנשים כאן משרשרים חצי שנה הודעות אחד לשני ובמקרה או שניים משתרבבת המילה פיל פנימה. חוץ מזה שהפיל זו החיה הכי מלכותית ונערצת על כדור הארץ בשל גודלה העצום. חוץ מזה שום אובססיה לפיל. שלכם ג´אמבו פיל

r i p l y

New member
שאלה טובה.

לא נורא זה שגעון חולף היצירתיות הספרותית מכניסה פה אנשים לאווירה קצת הסחפותית...
....

הכפיל של הפיל

כן זה כמו הקוביזם זה רק שיגעון עכשו זה הפיליזם דרך אגב מישהו פעם היה בפיל-לדלפיה ? בתודה פיל-יות או לא להיות

r i p l y

New member
אני הייתי רק ב -דלפיה

היה נורא נחמד יש שם מקהלה פיל.....הרמונית חביבה חורכבת רובה מ היפופוטמים דווקא אין הסבר לתופעה חוץ מזה אין שם כלום. זהו מפה אני מהמרת שכל הודעה נוספת... כולל על פילגשים ופילגשות של הפילים תהייה זיון מוח רציני!!! אז יאלה תתחיל להיות רציני ככה להיסתלבט על קהילת הפילים בארץ ישראל בספארי ברמת גן.?? לא הגון מצדך.

למעלה