לתשומת לבכם .... כלי סקרים חדש רעיונות לסקר יתקבלו בברכה ג´סיקה
J J-סיקה New member 7/11/01 #1 לתשומת לבכם .... ../images/Emo23.gif כלי סקרים חדש רעיונות לסקר יתקבלו בברכה ג´סיקה
ח חונה לרגע New member 8/11/01 #2 ג´סי לא הבנתי כלום ../images/Emo132.gif סקר ... כלי סקר.... לומבינה... תסבירי לאט... ובמילים קלות בוקר טוב מ-Aני
ג´סי לא הבנתי כלום ../images/Emo132.gif סקר ... כלי סקר.... לומבינה... תסבירי לאט... ובמילים קלות בוקר טוב מ-Aני
ח חונה לרגע New member 8/11/01 #4 ג´סיקה - ניסקרתי ../images/Emo127.gif מעניין ש-50% ענו שהזמן מרפא את האכזבה... והאם באמת זה כך? לדעתי הזמן מקהה את הכאב שבאכזבה...אך לא מרפא. טוב שאנשים לא ענו שכאשר הם מתאכבים הם מחפשים נקמה... או........ אוכל - שזה גם כן נורא....
ג´סיקה - ניסקרתי ../images/Emo127.gif מעניין ש-50% ענו שהזמן מרפא את האכזבה... והאם באמת זה כך? לדעתי הזמן מקהה את הכאב שבאכזבה...אך לא מרפא. טוב שאנשים לא ענו שכאשר הם מתאכבים הם מחפשים נקמה... או........ אוכל - שזה גם כן נורא....
J J-סיקה New member 8/11/01 #5 גם אני שמחה שאין פה עינין של נקמה כי זה יכול להיות מאוד מלוכלך ... בדיוק עכשיו אני במערכה כזו לקראת החתונה ..אני יודעת שנקמה היא לא התשובה כי זה מלכלכך המון ... ובסוף כולם נפגעים מזה
גם אני שמחה שאין פה עינין של נקמה כי זה יכול להיות מאוד מלוכלך ... בדיוק עכשיו אני במערכה כזו לקראת החתונה ..אני יודעת שנקמה היא לא התשובה כי זה מלכלכך המון ... ובסוף כולם נפגעים מזה