לתרגם..פליז

13 u S t 3 D

New member
לתרגם..פליז

Slosh-ted! It's a fairly safe bet that you're getting too raucous if you're barred from coming into a club that has already let Jordan in, and that's exactly what happened to a tipsy Matt Busted this week. The boozy band boy rolled up to London's trendy Chinawhite club on Wednesday at the end of a night drinking with friends, but was denied entry by doormen, who claimed that he was too drunk to come in. Other (cough) celebs in the bar included David Beckham's sister Joanne, EastEnders star Chris Parker (he plays Spencer Moon, soap divs) and Jordan. Mental note for next time, Matt, grow some bigger boobs...

DesertRose7

New member
ממה שאני הבנתי..

את יודעת מי זאת גורדן??? זאת עם החזה הענק? היא הייתה אני סלבריטי תוציאו אותי מפה.. ויש לה חזה ענק.. (זה הפואנטה) קיצר.. לילה אחד מאט יצא עם חברים לשתות.. ואז הוא הגיע לאיזה מועדון נחשב ורצה להיכנס אבל לא נתנו לו בגלל שהשומר אמר שהוא שתוי מדי.. אבל גם גורדן הזאת הייתה שם ואחותו של בקהאם (המדהים) ועוד שחקן מאיסטאנדרס (יש בביביסי פריים). ולהם כן נתנו להיכנס.. אז הערה למאט לפעם הבאה..תגדל ציצים גדולים יותר! ושוב קלר.. אני מתרגמת לך... זה נחמד!

13 u S t 3 D

New member
חחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מאט משתכר הרבה!!!! ויייייייי שחר בגלל שאת תירגמת.. את באה איתי לאנגליה להשתכר עם מאטי@

DesertRose7

New member
את מרשה לי??????

וואי קלר אני על סף דמעות.. אני כל כך מתרגשת.. עם מאט? ועוד איתך???? זה ממש חלום שמתגשם!!

13 u S t 3 D

New member
ראית איזה יללדה ניפלאה אני

*וצנועה* אני מרשה לך לבוא איתי ועם מאטי להשתכר

למעלה