לתקן לבד...

רק עמרי

New member
לתקן לבד...

לאחר שנואשתי מלסמוך על מוסכנקים שמאכילים אותי בשטויות ושותים את כספי החלטתי שהיות והידיים שלי לא ממש שמאליות ויש לי קצת ידע טכני - אני יכול לנסות לתקן את ננה לבד.. עברתי קצת על דפי הפורום אבל אין משהו ספציפי לגבי השאלות הבאות (אבל אם יש תתקנו אותי) אז אם אפשר,אשמח לקבל תשובות לשאלות הבאות: 1. ספר (אנגלית או עברית) לחיפושית "אמריקאית" מודל 72´,איפה ניתן לקנות? (רצוי בארץ) 2. קיטים שונים (סט אטמים,צינורות גומי,כבלי הצתה,ערכות תיקון וכדומה) יש חנויות שמוכרות את זה בצורה מסודרת? (שוב,בארץ) 3. איזה כלים עדיף שיהיו לי ואילו אביזרים,חומרים וכדומה, לפני שאני מתחיל לפתוח את המנוע? חשוב לציין שפחות או יותר מה שאני רוצה לעשות זה טיפול לקרבורטור,החלפה של צינורות הגומי והפילטרים השונים,כבלי חשמל,פלגים,פלטינות,מפלג וכדומה תודה..

kitt

New member
תשובות

1. www.haynes.co.uk מגיע תוך שבועיים ארצה בדואר. 2. חנות שדי מתמחה בחלקים לחיפושית היא א.ש במסגר 6 בת"א. 3. רשימת כלי עבודה תוכל למצוא אם תעשה חיפוש בפורום מכוניות, היה על זה פעם שירשור די גדול. נ.ב. אני לא הייתי עושה שיפוץ קרבורטור כאחד הפרוייקטים הראשונים.

kitt

New member
היתה חנות אחת שייבאה את הספרים

האילו, אך היא נסגרה לפני כמה שנים. באוטודיפו היתה תקופה קצרה שייבאו אותם אך הפסיקו, יש להם עוד כמה ספרים אבל של דגמים לא נפוצים בעיקר.

EranR

New member
היי עמרי.

לתקן לבד - זה אנחנו! אמנם יום א' היום אבל עצתי עדיין תופסת - החיפושית שלך במצב נסיעה? במידה וכן, תגיע איתה למפגש הקרוב, שם תפגוש את כל החבר'ה שישמחו להעיף איתך מבט, לעשות רשימה של תיקונים, קניות ולתת המלצות בכל נושא שתבקש. במידה ואתה לחוץ - אתה תמיד יכול לקפוץ אל מישהו שמבין הבייתה - איפה אתה גר? הצוות הטכני שלנו פרוש על כמעט כל המדינה..... תשובות לשאלותיך: 1. ספר - ניתן לרכוש בקלות רבה דרך האינטרנט, מדוב רעל רכישה פשוטה ויעילה. העלות בערך 200 ש"ח כולל המשלוח (אבל שווה שווה שווה). 2. קיטים ניתן לרכוש בכמה מקומות, לאחרונה אנו נתקלים בבעיות עם א.ש המפורסם (הם מופיעים המון אצלנו בפורום) ולכן הייתי ממליץ על השכן שלו - ג'נרל ברקס - שנמצאים ברח' המסגר #8 בת"א. טלפון - 6874689-03 3. כלי עבודה/חומרים זה נושא די גדול... נראה לי שכדאי לדבר על זה בהמשך. נ.ב - לטיפול שאתה מתכוון אליו אנחנו קוראים "טיפול גדול" שכולל בערך כל הטיפולים הקטנים במנוע, ללא נגיעה בתחום החלקים הנעים במנוע. ערן.

רק עמרי

New member
וואלה...תודה...

ביום שישי הייתי במפגש אך ללא החיפושית ולא נתקלתי ביחס אוהד מידי (אפשר להבין
) בכולופן,אני רוצה לעשות מאמץ ולהביא אותה למפגש הבא... בנתיים,אני מגדרה אז אם יש מישהו באיזור שרוצה לשרוף כמה שעות מתות אני יותר מאשמח!!!

למעלה