לתקן חברויות...

sk8er grrl

New member
לתקן חברויות...

לקראת סוף החודש אני ניגשת לפסיכומטרי.. אני מתגייסת בסוף מרץ, אז החלטתי לגשת.. לא יוצא לי להיפגש עם חברות שלי בזמן האחרון והם די כועסות עליי.. זה כואב לי מאוד ואני בוכה יחסית הרבה כי הן חשובות לי.. מצד שני, אני חייבת לקבל לפחות 700 כדי להתקבל לרפואה (החלום שלי) וחשבתי שהן יבינו אותי.. יוצא לי לראות אותן בסופי שבוע, וגם בזמן האחרון לא.. אני רוצה ללמוד קצת יותר.. האדם היחיד שאני רואה כמעט באופן קבוע הוא חבר שלי.. אנחנו נפגשים שעתיים כל כמה ימים וזה קצת עוזר לי.. אחת מהחברות חושבת שהיא העדיפות השניה שלי ושחברה אחרת וחבר שלי יותר חשובים לי.. זה לא נכון.. אני מתקשרת אליה כל יום (בשבוע וחצי האחרונים היא לא ענתה לי לטלפונים, נראה לי שבכוונה).. לפעמים מנסה לקבוע איתה.. איך אני מתקנת את מה שקרה איתן? זה חשוב לי מאוד..

sweetdreams

New member
אז ככה..

דבר ראשון, פסיכומטרי הוא עניין זמני שיחלוף.. יש פה סיטואציה חד-פעמית שבה את צריכה להשקיע בפרוייקט אחד קצת יותר וזה בא על חשבון דברים אחרים, ואם הן לא מבינות את זה עכשיו, הן יבינו את זה יותר מאוחר, כשזה יגיע אליהן. תמיד כדאי להבהיר להן את זה, שכל המצב הזה הוא זמני, ושאחרי הפסיכומטרי את תחזרי בגדול, ומקסימום אחרי הבחינה באמת לשבור את הקרח וליזום איזו יציאה כדי לחגוג את הקאמבק שלך לחיים בכלל ולחברות שלכן בפרט.. (אולי כדאי גם לתכנן משהו רק בין שלושתכן, בלי החבר, כדי להדגיש שבאמת אין אצלך העדפות ושגם הקשר איתן חשוב לך באותה מידה). בנתיים חשוב שתנקי את הראש ותתרכזי במה שחשוב, והוא הפסיכומטרי. את הרי ממש לא רוצה לעשות את הבחינה הנוראית הזאת שוב, נכון?? שיהיה המון בהצלחה, עם החברות וכמובן שעם הבחינה

sh53

New member
חשוב להבהיר להן בעדינות

שאת לא עושה להן דווקא שאת לא מתרחקת מהן בכוונה ואת עושה דברים אחרים עם אנשים אחרים שמותר לך להשקיע בדברים שחשובים לך שזה לא בא על חשבון הזמן איתן ואפשר להפגש בתקופות מסויימות פחות וזה לא אומר שהקשר פחות טוב שמותר להן לכעוס ואת מבינה אותן, אבל מותר להן גם להאמין לך ולמה שאת אומרת וזה לא סותר אחד את השני
את עוברת תקופה לחוצה פסיכומטרי גיוס חברות חבר אני לא חושבת שאסור לך להזכיר להן מה את עוברת בתקופה הזאת ואת קצת עמוסה ודווקא היית רוצה שיתחשבו בך ותבואנה לקראתך ולא יגרמו לך לבכות במקום זאת. מותר לומר שגם לך קשה ולשתף אותן ברגשות שלך. את בחורה, לא סופרוומן שיכולה לרצות את כולן ב- 100%.

למעלה