לתפוס את השד

ayanusha

New member
לתפוס את השד

בזמן האחרון חזרנו שוב להנקה כמו בהתחלה, אם אני לא תופסת את השד אז הפטמה בורחת לו.. מה זה אומר? אולי כי לא תופס נכון? או בגלל ששותה גם מבקבוק? יש לציין שאני לא פצועה ולא כואב לי כשיונק.

מינימי2

New member
לתפוס את השד

אולי הוא מתרשל מעט בתפיסה, נסי להכניס את הפיטמה לפיו כמו שצריך ולהחזיק אותו מספיק קרוב אלייך. את יכולה לנסות הנקה בתנוחה אחרת (שכיבה למשל) ולראות אם הוא תופס טוב יותר. ייתכן גם שהאכילה מבקבוק גורמת לו לתפוס פחות טוב את השד... האם המצב שאת מתארת התחיל עם הכנסת הבקבוק? כמה בקבוקים הוא מקבל? האם יש הכרח במתן בקבוקים? האם את מחזיקה את השד לאורך כל ההנקה או שיש צורך בכך רק בהתחלה עד שהוא מתחבר טוב?

ayanusha

New member
תשובה

המצב התחיל פחות או יותר אחרי הכנסת הבקבוק, הוא מקבל 2-3 בקבוקים ביום לצערי כי חזרתי לעבוד.. ויוצא שאני מחזיקה את השד לפעמים עד שנתפס ולפעמים כל הארוחה.

מינימי2

New member
ממשיכה

יכול להיות שבעקבות השימוש בבקבוקים חל שיבוש בתפיסה, הקפידי לחבר אותו כשפיו פתוח לרווחה, אם נוח לך נסי להניק בשכיבה או בתנוחה אחרת, אולי תמצאי שכך יהיה קל יותר. בדקי שהשד יבש לפני שאת מגישה אותו לתינוק, לעיתים שד רטוב מחליק מהפה וניגוב בחיתול בד או מגבת מקל על ההתחברות. גם אם עדיין תצטרכי להחזיק את השד עבורו ייתכן שהמצב ישתפר שוב כשיגדל קצת, וכל זמן שאינך סובלת מכאבים והוא יונק בצורה טובה אז הבעיה פחות מטרידה, אך הייתי שוקלת פגישה עם יועצת מוסמכת כדי לנסות להקל על המצב

למעלה