לתפוז יש קריזות...

• פותח הנושא luka
  • פורסם בתאריך

luka

New member
לתפוז יש קריזות...

תגידו, אנשים. מה אתם חושבים על אדישות? הרבה אומרים שמאדישות נהפכים כבר להיות סנובים ושהאדישות שלי הפכה כבר לסנוביות אני לא סנובית. ואדשיות זו תכונה טובה. בין התכונות הכי טובות שיש. תחשבו על זה. אנשים אדישים לא מתעצבנים, הם תמיד אבל תמיד שפויים. לא קוסם להם כל מני שטויות ובין היתר גם סמים. אדישים הם תמיד אופטימים אדישות זו התכונה הכי טובה שיש... אז למה כולם מתעצבנים מאנשים אדישים? אני חושבת שצריך להעריך אדישים, אפילו להעריץ אותם. אדישות גם עוזרת להתמודד במצבים מגעילים. נגיד מישהו מתעצבן עלי אז לא אכפת לי ואני לא מחזירה או משהו. אני מתעלמת כי לא אכפת לי... אז התעצבן. אז חפיף. אדישים הם לא אלימים. אדישות וציניות לשילטון. יערה.

את סנובית

בדיוק כמוני ובדיוק כמו יעל ושאר הראשלצים ... אבל שלא תתעלי על עצמך .. אני הרבה יותר אדיש. למעשה אני הכי אדיש פה.

Levinzone

New member
אני לא סנובית...

אני מקווה. ואני בכלללללללללל לא אדישה! -יעל-

orchid

New member
טי הי : )

היי גלעד, אני אמנם ראשלצית אבל ,לא..אני לא סנובית (וטב אולי בעצם כן) אבל מה שבטוח זה שאני לא אדישה ואני גם לא ממש מעריצה של אדישות אז... נננ *מוציאה לשון בדרך הכי ילדותית שהיא יכולה לאמץ* : ) רוני.

*may*

New member
חיחי את בכלל לא אדישה !!

לא יודעת למה נראה לך שאת אדישה, אבל לי לא נראה ממש... עובדה - מאז שדיברנו על אדישות וכמה שזה מעצבן- את לא מפסיקה לדבר על זה. שלא לדבר על להתעצבן על זה. את לא אדישה ! לא אדישה לא אדישה לא אדישה ! :) אה, כן, ו.. הגזמת קצת בהודעה את לא חושבת ? אני לא מגדירה את עצמי כאדישה אבל אני גם לא מתעצבנת מכל שטות... אני יודעת יפה מאוד להתעלם מאנשים ואני אף פעם לא לוקחת דברים קשה. בכללללל לא. מה שאמרתי אז, כשדיברנו על האדישות, היה שאין לי בעיה עם אדישות כשהיא במידה. כשהיא מוגזמת אז זה כבר יותר מדיי. גם אני אדישה הרבה פעמים אבל אני לא מגזימה עם זה. את יודעת, אין לי וריד כזה שמתפוצץ כל שניה. חיחי ממש ממש לא. אדישים הם באמת לא אלימים אבל גם לא אדישים הם לא אלימים תמיד. מעיין. שמסכימה איתך שציניות זאת באמת תכונה טובה.. :) וכמו כל דבר אחר שטוב- הוא טוב אם הוא במידה.

rastotman

New member
אני לא אדישה!

וגם לא פסיכית- ואני גם יודעת שלא קראתם לי אדישה, וגם שכתבתי אלף הודעות שאף אחת מהן לא מופיעה בפורום [למה?] וגם, וגם שהאמיגו החדש של הפלאפונים זה אותו האמיגו שגר פעם מעל הפורום וניסה לפתות מצ`וטטים מטומטמים ותמימים לשוחח אחד עם השני וכך לחשוף את עצמם לסכנות מיותרות. אבל! אם תישאלי את אנשי הפלדי באשר הם שם, אולי אני עדש ואולי אני אדישה [אני רוצה להיות עדש!], ואם תישאלו את פרחת האקולוגיה אז אולי גם היא תתמוך ברעיון- אני הרי לא מיתכוונת בקרוב לרוץ לראשות ממשלת מועצת התלמידים, או להקריא תשובה בכיתה או לזוז יותר מדי בכלליות, אבל זה לא בדיוק אדישות- אני למשל באמת דואגת למרק, שניקרא היום עם הילקוט לליפשיץ ואיש לא יודע מה היא סיפרה לו שם.. זמן. זמן זה טוב, זמן משנה דברים, לא צריך לעשות שום דבר, דברים עושים את עצמם- רק צריך לחכות. זה עושה אותי עדש? אני לא בטוחה- זה עושה אותי חסרת יוזמה אולי ומילות מישפחת פלדי אחרות, אבל אדישה? אתם צריכים לראות אותי ואת גושי היקר, איך אנחנו הולכות וצורחות, זאת לא חבורה אדישה יגידו כולם, גם לא חבורה מסוממת יאמרו הניספחים האדישים שלנו אם הם קיימים- סתם חבורה נעימה וקולנית- גוש לתיפארת. אם היינו אדישים- באדישות מהסוג שגורם לאנשים עייפות וחוסר יכולת תיקשור מסוים אז הכל היה שונה. ובטח היו בחיינו יותר עזרים כימיים.

may-is-here

New member
צודקת ב100% אחוז

אני ממש מסכימה איתך בקשר לכל הקטע של האדישות.. ז``א גם אני כזו ואני מבינה אותך לגמרי. אדישות זו לא סנוביות יש הרבה סנובים שהם לא אדישים ואני בתור אחת שאדישה לא מגדירה את עצמי כסנובית וגם האנשים שמכירים אותי לא יגדירו אותי ככזו... זה הכל תלוי במידת האדישות שלך לפי דעתי

למעלה