לתפוז יש יום הולדת 16!

רינתי77

Well-known member
לתפוז יש יום הולדת 16!

" ישבנו וחשבנו - באיזו מתנה אפשר להפתיע אותכם?
פורום חדש באריזה מנצנצת?
בלוג עם ציפוי שוקולד וסוכריות?
קומונה דור רביעי תלת מימד?
חתימה בהקדשה אישית של כוכבי חתולנובלה? כרטיסים לסרט? חולצה יפה?
אחרי 16 שנים בהן מילאתם את הפורומים בהודעות, מילאתם את הבלוגים ברשומות, את הקומונות בדיונים, את האלבומים בתמונות, את flix בסרטונים... הבנו שזאת לא תהיה חגיגת יום הולדת אמיתית בלעדיכם!
אז אומנם מדובר ביום ההולדת של תפוז אבל את המתנות אנחנו מעדיפים לחלק דווקא לכם!
בעמוד הפייסבוק שלנו תוכלו להתעדכן בכל התחרויות והאירועים במסגרת חגיגות יום ההולדת של תפוז !"

עד כאן ההודעה הזהה.
ובנימה אישית יותר, מעניין באמת לדעת מה הביא אתכם לתפוז והאם הגלישה בפורומים השפיעה עליכם!
שתפו, שתפו...אל תתביישו!

משתפת...

המטרה הראשונית שלי כשהגעתי לכאן היתה להשתפשף בתחום הזוגי והחברתי.
להכיר אנשים, להבין יותר את תחום הדייטינג והזוגיות להשלים כל מיני פערים
דרך ניסיונם של אנשים אחרים.

עם הזמן מצאתי יותר סיבות לנוכחות שלי בתפוז ולפעמים הסיבות מצאו אותי.
החיים שלי השתפרו בכל המובנים כולל בתחום המקצועי.

הבנתי יותר טוב מי אני, מה מיוחד אצלי לעומת אנשים אחרים, מה החזקות והחולשות שלי.
למדתי לתקשר טוב יותר עם אנשים, להיות יותר סלחנית, לקחת פחות ללב ובאופן אישי.
הכרתי אנשים מדהימים שהעשירו אותו בידע שלהם, הרעיפו עליי אהבה, הצחיקו אותי, רגשו אותי.

תפוז זאת הפלטפורמה שמאפשרת לכל זה להתקיים אבל אני גם רוצה להודות
לכל האנשים שלוקחים בכך חלק ובמיוחד לאלה ש"נגעו" בי והשפיעו על החיים שלי.

תודה

Aronsona

New member
אז ככה

ראיתי את האח הגדול והייתי מכור.
נכנסתי למאקו כדי לקרוא קצת נוסף וראיתי את פורום האח הגדול.
ומשם, קצת יותר קרוב לחלק מהחברים שיצרו את פורום הציפורים.
לפורום ציפורי הלילה אני מתייחס כלעוד שכבת חברים, נעים ומעניין לי להיות כאן, צורת העבודה שלי מאפשרת לי לקפוץ מהבוקר עד הלילה כמה פעמים.
קפצתי לבקר בכמה פורומים נוספים, ביקורים חטופים אבל לא מצאתי את מקומי שם.

וואלה אני כבר לא זוכרת

אני חברה בתפוז כבר המון זמן, אבל אני לא ממש זוכרת איך הגעתי אליו ולמה
בכל אופן, השתתפתי בפורומים הקשורים לריאליטי כמו כוכב נולד והישרדות. בשלב מסוים גם קצת אמריקן איידול ולמעשה מה שהטה את הכף לטובת תפוז היה פורום האח הגדול.
הפורום הראשי שלי היה דווקא בוואיינט ורק מדי פעם בפעם הגחתי לתפוז. רק בשנתיים האחרונות התחלתי לכתוב באופן רציף בפורומים של תפוז. האח הגדול העסיק אותי מאוד. הפורום כמובן. שם הרגשתי שאני מצליחה לבוא לידי ביטוי אולי בגלל החומר האנושי שהרים לי להנחתה. לטנגו תמיד צריך שניים. בפורום ההוא מצאתי את הפרטנרים שגרמו לי לכתוב ויותר מכך גרמו לי לרצות לכתוב. ועכשיו אני פה. כאן. עם הציפורים של היום ושל הלילה. התענוג הוא שלי

נכנסתי לפני כמה שנים לפורום "תחבורה ציבורית"

שמאגד את חובבי האוטובוסים והרכבות שאני נמנה עליהם.
תפוז השפיעו על חיי רק בשנה האחרונה כשנכנסתי לנהל את הפורום למען הקהילה. הפורום היה תקופה ארוכה ללא ניהול ופעילים שהיו בו נפוצו לכל רוח. הגשתי מועמדות וקיבלתי. מאז אני מקדיש המון זמן לפורום, לא רק בניהול אלא גם בשינועים וכך אני ממש נוגע במקומות הכי קשים ולומד המון. הצלחתי לכנס את הפעילים ומצאתי שיש בנו המון, אבל המון נתינה לא רק בחומר אלא גם בהשקעת זמן ומאמץ ואירגון מבצעים. זה מאד ממלא אותי.
ועוד משהו מאד אישי, הבת שלי גם היא מנהלת פורום בתפוז (כבר כמה שנים) ונאמר לי שזה מאד נדיר ששני דורות מנהלים כאן...

למעלה