לתמי

דידו2

New member
לתמי

תמי מזל טוב למיתב זיכרוני רשמת באחד הימים שהיום זה יום האולדת שלך לא יודע בת קמה . הבל שיהיה מזל טוב הפשר גם לפרגן לא רק להיתנצח איתך. אז בהמת שיהיה לך אחלההה

ת מי

New member
וואלה דידו זכרת יפה ../images/Emo65.gif

תודה רבה דידו... אכן יש לי יום הולדת היום, ואני בת 47........... ושוב תודה על הפירגון...............

מזל טוב תמי היקרה ../images/Emo65.gif

המון המון מזל טוב ליום הולדתך עד 120. שכל חלומותייך ומשאלות ליבך יתגשמו. תמשיכי להיות מתוקה כמו שאת. כל שתבקשי ..לו יהי באהבה תמיד בלונדוש }{

טאKילה

New member
../images/Emo49.gif תמי יקירתי../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

שולחת לך את כל הברכות שאת מאחלת לעצמך
כל שתבקשי לו יהי
יום הולדת שמח
אושר ואהבה אינסופית

דידו2

New member
רק 47

קודם כול בוקר טוב ליפני שאני יוצה לעבודה מקווה שחגגת טוב. רק בת 47 חשבתי הרבה יותר. מה זה הגילאים של כול הבנות בפורום?. את יודעת אים זה הגיל שלך אז היך את יודעת לבשל הוכל טרבלסי.לא נראה לי סביר? עלה בדעתי שאולי את תוניסאית לפי המירשמים הכודמים שלך טוב לא חשוב העיקר שאת יודעת לבשל משהוא.

ת מי

New member
דידו יקירי ../images/Emo24.gif

עדיין לא הבנתי למה אתה ממהן לקבל אותי לשבט המופלא הזה, אתה בעיקביות ובהתמדה מנסה לדחוף אותי לכל עדה אפשרית מלבד העדה לה אני משתייכת, שוב אחזור על כך אני טריפוליטאית מבטן ומלידה, יתר על כך אילן היוחסין שלי מוביל לצדיק הידוע "אברהם חביב" (שזהו שם משפחתי)ואני גאה על כך.............. לעיניין הגיל שלי שלטענתך צעירה בכדי להכין אוכל אוטנטי, אז זה לא כך, כי אני עקרת בית מגיל 23 וזה לא מעט שנים מאז ועד היום, למדתי לבשל מאימי ז"ל ואם כיום אני צריכה לדעת משו בקשר למאכל כלשהו יש דודות חמודות שמנדבות סודות. ולפעמים אני חוטא ומשדרגת כמו המפרום שהפטרוזיליה מככבת במתכון ולא אצלי, כי אני לא אוהבת.......... דידו נשמה אם בא לך להקניט אותי(תכונה טריפוליטאית ידועה)אחלה אשתף איתך פעולה. לוקחת הכל בחיוך..............

tvrui10

New member
היי, תמי (אחות למזל)../images/Emo23.gif

עיקבתי את הברכה בכמה שעות..כדי שנחגוג לך יומיים ולא יום אחד. אז שיהיה לך בריאות ואושר (יאללה ,גם כסף,טרבלסים לא מוותרים על כסף..אז שיהיה,על חשבוני?) ואת כל מה שחלמת, תגשימי השנה... כך שבשנה הבאה יהיו לך חלומות חדשים.

ת מי

New member
../images/Emo65.gifהמון תודות משפחה יקרה שלי....

ווואאאאוווו מאוד התרגשתי לקרוא את בירכותכם החמות, מודה לכולכם ולכל אחד באופן אישי,"מי יתן ויתגשמו כל מישאלותינו" אוהבת תותכםםםםםםםםםםםם המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

afresa

New member
מזל טוב לך יקירה../images/Emo140.gif

הרבה בריאות ואושר

ת מי

New member
אהרון אני ממתינה לצ'ק..../images/Emo3.gif

הבטחת קבל עם ועדה (בעיקר עדה,והם אוהבים כסף אמרת) אז יאללה עאזי הבטחות מקיימים..................

../images/Emo49.gifלתמי המקסימה../images/Emo49.gif

מאחלת לך המון אושר ובריאות יקירתי מצטערת שלא הייתי כאן לברך באותו היום אבל יותר טוב מאוחר מאשר בכלל לא אז מזלטובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב

נונה1

New member
תמי מזל טוב ליום הולדתך ומצטערת

שגם אני קצת באיחור אבל אף פעם לא מאוחר לאחל את כל הטוב שבעולם. הרבה אושר ואריכות ימים נונה1

ת מי

New member
ושוב מודה לכולםםםםםםםם../images/Emo24.gif

תודות על כל הברכות משפחה יקרה וחמה שלי אוהבת תותכםםםם מלאןן תלפיםםםםםםםםםםםםםםםם

למעלה