לתמי ומי שכאן...

ליבי, את יכולה לדבר עם ער"ן או סה"ר

מצורף הלינק. אני נעזרתי בער"ן יותר מפעם אחת בעבר. תמיד טוב לדבר עם מישהו ולחלוק זמנים קשים. שתרגישי טוב ושיעבור לך מהר הזמן הקשה הזה
.

תשוחחו איתו

בכנות ומעומק הלב,תשאלו אותו האם נוח וטוב לו עם מצבו? אם נוח לו אתם בבעיה,אם לאו אפשר להתקדם. תנסו להבין מה עובר עליו ומה הוא מרגיש,איזה פחדים יש לו? תנסו להביא חונך בהמטלה של חבר ישן וכדו' תנסו ליצור קשר עם חברי ילדות שאולי יבואו לבקר. מאחל לבנכם רק בריאות בטח תקראי עוד עצות טובות ומועילות מעוד חברי הפורום. רספוטין

אבי 122

New member
תגובה לאפרת

האם בנכם עצמאי מבחינה כלכלית ? מה הם הנימוקים שלו לדחיית אפשרות טיפול ? יש הרבה דברים שאינני יודע על בנכם. תחושת הבטן שלי היא, שאתם ניצבים מול בעייה קשה במיוחד. הבעייה של בנכם מזכירה לי אימרה שאומרת: "ניתן להביא את הסוס לשוקת- אבל אין דרך להכריחו לשתות". משתתף בצערכם ומקווה שבכל זאת תימצא הדרך לקבלת עזרה, כי קרוב לוודאי- שללא עזרה הוא לא יוכל לצאת מזה- וחבל ! יום טוב אבי

אמא11

New member
היי אפרת יקרה מאד

אם לא קשה לך, תעתיקי את ההודעה ותפתחי "הודעה חדשה", כי שירשור ההודעות הזה עוסק בהודעה של ליבי ובתשובות לליבי. כך אנשים יוכלו לענות לשאלה הספציפית שלך. אני אשתדל לכתוב לך בערב. תמי (מנהלת הפורום)

ליבי1232

New member
יקרה,

אתמול בלילה אחרי המון בכי ומחשבות מפחידות בסוף נרדמתי(לקחתי קלונקס בלילה) ולכן אני מצטערת שאני עונה רק עכשיו. רציתי לשאול אם אפשר הזדמנות נוספת כשתוכלי פעם לדבר איתך בצ'אט?

ליבי1232

New member
לתמי ומי שכאן...

אני לא יכולה יותר.. זה מכל כיוון ואני לא יכולה אפילו לנשום

אמא11

New member
ליבי יקרה מאד../images/Emo24.gif

עצוב לקרוא שכל כך קשה לך.עברו עליך הרבה מאד דברים לאחרונה - גם מוות וגם מחלה קשה של מישהו קרוב וגם שבר בזוגיות וזאת אפילו בלי הOCD - לכל אחד הכי נורמלי זה קשה. קשה מאד. אני לא כל כך מתמצאת אבל ידוע לי שיש תהליכים ל"אבל" ו"אבל" אינו רק אחרי פטירה אלא גם אחרי פרידה או אפילו פיטורים. איני מתמצאת ואיני מכירה את "שלבי האבל" אבל ממה שידוע לי אין דרכי קיצור (אולי מי שמתמצא יוסיף וירחיב) ואצלך ה"אבל" הוא כפול ומשולש.ושוב, לפני שבכלל חושבים על הOCD. הכי חשוב שיש לך תמיכה מבן משפחה קרוב. אנא, שתפי אותו/ה בקושי הנוכחי ואל תפחדי שזה יהיה קשה לו/ה. שתפי בקושי כדי שהיא/הוא יוכל/תוכל לעזור. אפילו רק לצאת מהבית ביחד ולעשות משהו נחמד. אנחנו כאן בפורום, כולנו, יחד איתך ותומכים בך ומחזקים אותך.מחבקים חזק. אם תרצי ותוכלי, את מוזמנת לשתף יותר. לפעמים עוזר סתם "לשפוך". תרגישי טוב תמי

ליבי1232

New member
תמוש../images/Emo23.gif

הבעיה היא שמי שתומכת בי כל כך הגיעה למצב של קריסה נפשית בגלל התמיכה בו.. ואני מרגישה כרגע לגמרי מטפלת סיעודית של שניהם.. אני אוהבת אותם כל כך ורוצה אפילו במעט להחזיר על כל העזרה שהם נתנו לי במשך השנים ושלא ירגישו לעולם לבד. אבל זה לוקח ממני מחיר מאד גדול. היום היא(קשה לי לכתוב היא אבל..) מרגישה קצת יותר טוב ומדהים כמה כל שינוי כזה לכל כיוון משפיע על המצב רוח בבית ועל המצב רוח שלי. תודה שאת כאן,עצם הידיעה שאני לא לבד ואת ואתם כאן עוזרת לי מאד. אוהבת
אותך מאד.
נ.ב-קצת חדשות טובות,התקשרו היום להגיד שבטוח התקבלתי ללימודים איפה שרציתי בשנה הבאה...:)

אמא11

New member
מזל טוב!!!!!!!!!!../images/Emo65.gif

זה לא "קצת חדשות טובות". זה הרבה חדשות טובות מאד.
תמי

למעלה