לתמימה אחת, ערב טוב!

albar9

New member
לתמימה אחת, ערב טוב!

קבלתי הצעתך ושטפתי במי רוזמרין. לקרקפת שלום. אני שולטת בגירוד יותר ממקודם. תודה רבה! יחד עם זאת, יש חלק אדמומי בצד אחד של הצוואר מתחת לקרקפת וגם קצת בשכמה. מי הרוזמרין במקרה זה לא עוזרים. גם לאיזור זה רופא עור הציעה שאשים תמיסה (על בסיס ויטאמין די ולא השתמשתי). זה נראה כמו חתיכת כוויה. כשאני לא מגרדת אז זה כאילו מתייבש ורואים קליפה לבנה. נמצא גם חלק קטן אדמומי במותן צד ימין. חלקים אלו ספגו גירודים. כעת אני שולטת בהם אך זה לא ממש עובר. מה הצעתך? תודה לילה נפלא!

0 אור 0

New member
מה אבחן רופא העור?

כי בלי לראות זה נשמע לי כמו סבוריאה (אם כי הנפוץ בסבוריאה זה שהקליפה קצת צהובה ונוטה לשומניות), ממליצה לפנות למומחה בשמנים לקבלת תערובת מותאמת אישית - אם זו הבעיה אז מהנסיון שלי מה שהכי עוזר זה תערובת על בסיס של קמיל בלו ואני כבר לא זוכרת מה היו שאר השמנים בתערובת (השתנו מדי פעם)

albar9

New member
שלום רב

אכן, הקליפה קצת צהובה ונוטה לשומניות. תודה על המלצתך אך שמנים גם ארומטיים לא טובים לי. ערב נפלא!

משפט קצת בעייתי

לומר "שמנים ארומאטיים לא מתאימים לי", זוהי הכללה מאוד גדולה. אין לי מושג באילו שמנים השתמשת, באיזה אופן השתמשת (האם במריחה ישירה על גבי העור, האם בשמן נשא, האם בתור משחה...?) והיכן קנית אותם. שמנים ארומאטיים מסוג משובח ובהתאמה ספציפית למקרה שלך, בהחלט יכולים להועיל, אך צריך לדעת להשתמש בהם. שמנים ארומאטיים הינם תרופה לכל דבר ואין להשתמש בהם לא ידע בשימוש נכון. שימוש לא נכון עלול לגרום לנזק גדול יותר מאשר לתועלת, הצרה היא שרוב האוכלוסיה לא מודעת לכך ונוטה לזלזל בסכנות שבשימוש לא נכון של שמנים ארומאטיים- ההוכחה לכך היא המכירה החופשית שלהם בבתי המרקחת, ללא פיקוח, דבר שגורם לאנשים להשתמש לא נכון במוצר ואחר כך לומר שהשמנים לא מתאימים לו או חלילה גרמו לנזק. הרי תרופות קונבנציונאליות- לא יעלה על הדעת לקנות ללא מרשם רופא...לצערי לא כך בנושא התרופות הטבעיות... בכל אופן- המלצתי כתמיד, היא לפנות למטפל מוסמך... בריאות, תמי

ראשית אני שמחה שהחליטה עזרה

לפחות לחלק מהסימפטומים. שנית, אני נוטה להסכים עם אור, שייתכן ומדובר בסובוריאה, ומצטרפת לשאלתה- מה איבחנה רופאת העור? ודבר אחרון, להמשך טיפול- קשה מאוד לאבחן דרך האינטרנט, לכן אני ממליצה לפנות להרבליסט/ ארומתרפיסט/ נטורופט, לקבלת טיפול המתאים למצבך ולנקות, כפי שכבר ציינתי את הרעילות שהצטברה אצלך בגוף- אני מאמינה בניקוי הגוף דרך השינוי התזונתי, לפני השימוש במשחות וקרמים למיניהם, אך בהחלט אפשרי לרקוח משחה במתאימה לבעיית העור הספציפית הזו, שתקל על הבעיה. לצערי, כשלא מטפלים מהשורש בבעיה- יש לדברים נטייה לחזור... בריאות, תמי

albar9

New member
היי תודה

אני מטפלת בעזרת היליניג ופעילויות שונות לשחרור לחץ ומתח. אני לא משתמשת בתמיסה שנתן הרופא עור. הרופא אמר לי שהוא מטפל במפטום ולא בבעיה וזה עשוי לחזור ולבטח אבוא אליו שוב בעוד כמה חודשים. כשאת אומרת לטפל מהשורש - מבחינתי השורש הוא - מה עלי לדעת? מה עלי ללמוד מכך? מה מפריע לי? מה עלי לתקן? כל השאלות הללו במקביל לניסיונות טיפוליים אחרים כמו נתורופט שהזכרת. תודה רבה ערב טוב

למעלה