לתלמידי קידום....

lior311

New member
לתלמידי קידום....

אם בכל הקורסים שלהם עובדים באותו קצב אז הייתם צריכים לעשות עכשיו את חוברת "היכון" השלישית (סגולה כזאת, מס'65)... בכל מקרה עשיתי אותה ורציתי להריץ סקר קטן איך הלך לכם.... לי אישית הלך סביר... (נראה לי) שרשרו בבקשה!

qet1

New member
מה זה סביר? אפשר לדייק קצת יותר?

אניא ומנם לא תלמיד קידום אבל יש לי חבר שהוא כן והוא הביא לי את החוברת הזו אחרי שהוא סיים איתה. היו לי 2 טעויות בכמותית 3 טעויות במילולית 5 טעויות באנגלית זה סביר? טוב? גרוע? אין לי מושג...

qet1

New member
צריך לשים לב שאלה טעויות לפרק אחד

בכל נושא, ולא לשני פרקים! מכיוון שהמבחן המדובר מורכב משלושה פרקים בלבד(אחד בכל תחום) שלא כמו המבחן האמיתי.

qet1

New member
מה הרמה של המבחני האלה של קידום

ביחס למבחני פסיכו אמיתיים? כלומר כמה 720 במבחן הזה שווה במבחן אמיתי?

Kiru

New member
קשה לדעת

עקרונית השאלות שם הרבה יותר קשות, אבל מצד שני יש אנשים שנלחצים כל כך במבחן האמיתי שזה מוריד להם כמה עשרות נקודות...

john doe 122

New member
תגובה

מילולי-טעות אחת אנגלית-בלי טעויות כמותי-2 טעויות אני מקווה שזה נחשב לטוב. תודה מראש למשרשרים.

אני מעריץ שלך ../images/Emo13.gif

אם תקבל את זה בפסיכומטרי יש לך סיכוי אפילו ל 800 למרות שטעית כי הריי כל הציונים יחסיים

john doe 122

New member
תראה...

אין שום (אבל שום) מצב בעולם שאני מוציא 800 בבחינה, או ציון אפילו בסביבה. בבחינה יש יותר לחץ, וחוץ מזה 65 הייתה בחינה יחסית קלה (במבחן אמצע קיבלתי 85, שזה נמוך יותר מהציון בבחינה 65). בנוסף לבחינה ניגשים אנשים שעובדים עבור חברות שמלמדות לפסיכו, וכל העבודה שלהם זה להוציא ציון כמה שיותר גבוה. בכל מקרה אני מנסה לשאוף כמה שיותר גבוה בשביל רפואה...
לכל המתכוננים .

john doe 122

New member
במילים אחרות..

הלך לך פחות טוב בבחינות ואתה מוציא את זה על אחרים?

אייל543

New member
אני סיימתי מזמן פסיכומטרי....

סתם באתי לבקר פה ואני מסכים עם השונא פלצנים הזה שרשם גם אז הוספתי הודעה משלי

TRIPLEfnH

New member
או שלא...

בשביל לקבל 800 אי אפשר לטעות כלל. המבחן אמנם יחסי, אבל גם יחסי לשנים קודמות ולמועדים קודמים, ונדיר מצב (אם בכלל קרה) שהיה מועד בו אף אחד לו ענה נכון על כל השאלות. יותר מזה, בדרך כלל יותר מבן אדם אחד מוציאים 800

למעלה