לתלמידי יב4: מי כאן שלומד בי"ב'4 בתיכון "היובל" מתבקש להתפקד!
E EO117 New member 4/5/04 #3 הייתה לי טרום מתכונת ולא למדתי כלום ולכן קמת מוקדם ללמוד חומר של כמעט שנה. ודווקא הלך לי די טוב בבחינה, נקווה לתוצאה טובה.
הייתה לי טרום מתכונת ולא למדתי כלום ולכן קמת מוקדם ללמוד חומר של כמעט שנה. ודווקא הלך לי די טוב בבחינה, נקווה לתוצאה טובה.
S shiri_b New member 4/5/04 #8 ?? אתה יודע שכל מי שהתפקד עכשיו בעוד כמה שעות שמישהו אחר יתפקד לא יהיה פה...
E EO117 New member 4/5/04 #10 אז יראו זאת מאוחר יותר, כאילו דה... שכולם יתפקדו, אספר לכם, אז יאללה להביא את כל החברים בפורום מיב'4! אל דאגה לא קשור לבחינות, תהיו רגועים.
אז יראו זאת מאוחר יותר, כאילו דה... שכולם יתפקדו, אספר לכם, אז יאללה להביא את כל החברים בפורום מיב'4! אל דאגה לא קשור לבחינות, תהיו רגועים.
N *neta* New member 4/5/04 #11 אוקי ננסה שוב, נניח שכולם יתפקדו, ואז תרשום, ואז בכל מקרה יעברו כמה שעות עד שכולם יראו. ואם תרשום עכשיו, אז גם יעברו כמה שעות עד שכולם יראו.. ולכן עדיף להקדים את המאוחר!
אוקי ננסה שוב, נניח שכולם יתפקדו, ואז תרשום, ואז בכל מקרה יעברו כמה שעות עד שכולם יראו. ואם תרשום עכשיו, אז גם יעברו כמה שעות עד שכולם יראו.. ולכן עדיף להקדים את המאוחר!
E EO117 New member 4/5/04 #12 סבלנות... שכולם יתפקדו אספר ואז תספרו לשאר הכיתה שלכם. זה חדשות טובות, לא לדאוג!