לתלמידים מטכני ב"ש

רן ס

New member
לתלמידים מטכני ב"ש

מסיבת פתיחת השנה תיערך בסוף ב26.12 (חח פתיחת שנה או מסיבת חנוכה..?) בביצפר, בסגנון מסיבות פורים, שזה אומר דוכנים, אוכל ואומן אורח.. כרגע לא נותנים יותר מדי פרטים, אבל... איכשהו אני מכיר את אלון דה לוקו, ובכיפור יצא לי לפגוש אותו והוא אמר שיום לפני דיברו איתו מהטכני (בגלל הזמן שעבר יש לקחת את הדבר הזה בערבון מוגבל מאוד..), כזכור בהתחלה הייתה אמורה להיערך מסיבה של "הנוער ינהג אחרת" עם אבי מסיקה ופעילויות בנושא בטיחות בדרכים, אבל קבוצת תלמידים שלא רצתה (ואני ביניהם) הובילו להצבעה כלל בית ספרית שגרמה לביטול המסיבה.. לפי מה שהבנתי בזמנו מאלון הוא הסכים לתנאים, וסלע המחלוקת היה בין מנהל בית הספר שדרש שיהיה נושא חינוכי למסיבה, לבין מועצת התלמידים... מה נסגר בסוף אני כבר לא יודע, אבל בטוח שתקבלו פרטים בשבוע-שבועיים הקרובים..

shimonev

New member
פעם בטכני

מסיבה תחילת שנה הייתה בפורום!! ולא מסיבה בבית הספר. אחרי 4 שנים בטכני אני הרגשתי שכל שנה ושנה המסיבות נהיו יותר יותר פחות טובות.

רן ס

New member
תראה.. מצד אחד אתה צודק..

אני בעצמי חושב כמוך.. אבל אני יודע גם מה הסיפור.. אם אתה זוכר לפני שנתיים הייתה מסיבת סוף שנה במרכז הירידים.. מה שקרה זה ששמעון מיארה קיבל בהתחלה הצעת מחיר גבוהה יותר מהרגיל מצד הפורום (כי המצב הבטחוני היה באמת גרוע באותה תקופה והפורום דרש יותר בשביל אבטחה מתוגברת) והוא בדק אפשרויות אחרות וקיבל הצעת מחיר נמוכה בהרבה ממרכז הירידים.. מאז היחסים בין הטכני לפורום "נשרפו".. ככה שמסיבות שם לא יעשו יותר.. ועם מרכז הירידים גם לא, כי אם אתה זוכר היה תלמיד באותה מסיבה שהחליק ונפל על השיניים והיה זקוק לניתוח, ואז היה איתם בלגן.. ולהזכירך אתה בב"ש.. וחוץ מהשתיים האלה אין עוד מקומות שיכולים לאכלס ביצפר.. אז למרות שזה לא בדיוק הבסט, צריך להסתפק במה שיש..

shimonev

New member
המסיבה במרכז הירידים הייתה חרא../images/Emo123.gif

אני זוכר גם מסיבות נחמדות בקנטרי. אבל זה היה בבוקר זה הרס את הכל

למעלה