לתלמה שלום

תודה לכולכן יקירותי../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif

וכיף לקבל מכן תגובות חמות כאלו. ליאור עדיין לוהט מחום , אך פחות נורא מאתמול ונראה לי שאם אמצא גיבוי ואאלץ לתת אדויל- אוכל להתראות אתכם מחר בכנס. תודה תודה לכולכן

ואגב בנושא אירוח- הוא מתוכנן

תהיה פה בשבוע הבא, ביום א' 25.1, קלינאית תקשורת ששמה סיגל חורי-דואק והיא עובדת במעון יום פסיכיאטרי בתה"ש- שזה הגן הטיפולי שלהם. מתמחה בהפרעות תקשורת. נראה אותה בכנס מחר, כי היא גם מרצה שם. אעשה שרשור מיוחד עבורה, ואתן\ם מוזמנות\ים להכין שאלות הרלוונטיות עבורכן\ם. אני בטוחה שלכולנו יש מה ללמוד ממנה. בברכה, תלמה.

doroniz

New member
תקצירים

אשמח לקבל קבצי WORD ו/או מצגות PPT של הכנס - אני אדאג להעבירם לבית לורן כדי שיוכנסו לאתר האינטרנט של אלו"ט והמרכז למשפחה. כל זאת כמובן בתנאי שלבעלי החומר אין התנגדות לכך (ואני מניח שאין להם). תודה מראש, דורון.

אמא יעל

New member
לילה שקט ופחות לוהט...

תלמה יקרה, מאחלת לכם בריאות ושתצליחי לשמור על קור רוחך. שולחת מחשבות מעודדות ואוהדות. אשתדל לרשום מה שיאמר בכנס (גם אנחנו מתאוששים עכשיו מעשרה ימי מחלה שהחלו בהקאות עם חום גבוה והתחלפו באנגינה).

1סימה

New member
תלמה

נשמע שסוף השבוע היה קשה במיוחד מאחלת לך ולכם שבוע טוב יותר מלא בבריאות והתקדמות...

../images/Emo85.gifתלמה בוקר טוב ומלא בריאות

מה שלום בנך היום בבוקר מקוה שיותר טוב עם פחות חום המשך יום טוב ושבוע נקי ממחלות וירוסים וחידקים ומי כל דבר שרוצה להזיק אדית

לתלמה שלום../images/Emo23.gif../images/Emo141.gif

תודה
לך על זמנך ועל הפורום המקסים. הפורום עזר לי המון וממשיך לעזור לי ואני מאמינה שזה כך לגבי כל מי שמגיע לכאן. ידוע לי שזה לא קל לנהל פורום. את עושה את זה בהמון אהבה וזה מורגש. אז בבקשה המשיכי להביא לנו מהידע לך ואנשי מקצוע. אור ואהבה קטרין

לא אוכל להגיע לכנס לצערי../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo4.gif

כי אין לי סידור משביע רצון עבורו. המטפלות המוצלחות שהוא מכיר, כבר תפוסות לצערי. נצטרך ליצור גיבוי נוסף ולהכשיר עוד אחת. יעל, שיריתה, דורוןX2, ויתר המשתתפים. אנא נסו לרשום בצורה שנוכל אח"כ להינות כולנו ולהעביר אלי במסר או למייל [email protected] ואקבל אישור להעלות את החומר לפורום. תודה רבה מראש לכולכם! תלמה.

doroniz

New member
החלמה מהירה../images/Emo101.gif

תלמה בוקר טוב, עכשו ראיתי את הסיפור החדש שהתעורר אצלך בבית - שיהיו כולם בריאים וירגישו טוב. חבל שלא תוכלי להגיע לכנס, דוקא קיוויתי להכיר אותך היום. אשתדל לרכז את המידע שיועבר בכנס ולהפיצו כאן. חיזקי ואימצי, דורון.

doroniz

New member
החלמה מהירה../images/Emo101.gif

תלמה בוקר טוב, עכשו ראיתי את הסיפור החדש שהתעורר אצלך בבית - שיהיו כולם בריאים וירגישו טוב. חבל שלא תוכלי להגיע לכנס, דוקא קיוויתי להכיר אותך היום. אשתדל לרכז את המידע שיועבר בכנס ולהפיצו כאן. חיזקי ואימצי, דורון.

קודם כל החלמה מהירה../images/Emo184.gif

אם את רוצה אני יפקסס לך את כל החומר שחילקו לנו בכניסה,תקצירי הרצאות.

אני אשמח מאד לקבל את התקצירים

היי אורית, אשלח לך מסר עם מספר הפקס שלי. תודה, תלמה.

תודה רבה לך, היום זה יום קשה לי../images/Emo7.gif

היי קטרין, תודה רבה על התמיכה והעידוד. היום זה יום קשה ועצוב לנו. ליאור נדבק מיונתן במחלה ומעבר לחום ולהקאות, הוא עשה פרכוס ממושך איום ונורא. אם לא היה לנו את שנות הנסיון מהגדול, היינו וודאי מזעיקים אמבולנס. הכחיל,הפסיק לנשום, פירכס בכל הגוף, גפיים ועיניים- שלא נדע. היות ואני יודעת שיאשפזו אותנו, אם נגיע במצב כזה לביה"ח, השתדלנו לייצב אותו פה. זה שהוא התחיל את הפרכוסים הקשים האלו- זה לא סימן טוב לצערי. ודווקא לאחרונה הוא התקדם מאד יפה. אני מקווה שלא תהייה לנו שוב רגרסיה. יונתן מאז הפרכוס הקשה והאשפוז, עוד לא חזר לעצמו. נו לא עושים לי חיים קלים החבר'ה שלי. נקווה שיחלים ויעשה לי הפתעה טובה- אחרת יהיה עוד כנס חשוב שאפסיד בגלל מחלותיהם. כרגע הוא ישן יותר בשלווה,אך צפוי עוד לילה ארוך..
תלמה.

תלמה חזקי ואמצי

העשה לו עוד רייקי לפני השנה ואשלח לכם המון אור ואהבה. שיהיה לכם לילה שקט ושלב אוהבת קטרין

beezi

New member
תלמה, מקווה שהלילה עבר ללא בעיות

הצטערתי לשמוע על ליאור.זה באמת... היה מיותר. אבל מי כמונו יודע, שצריך תמיד לצפות למשהו.מקווה שליאור ויונתן ואת תחזרו לעצמכם מהר

תודה רבה על העזרה- הוא דווקא הפתיע

ולמרות החום וההקאות שנמשכו כל הלילה- הוא לא פירכס שוב. כמובן שנתתי לו תרופות הומיאופטיות כל חצי שעה, כל הלילה, כדי לייצב אותו (יש לנו מלאי של כולן- בגלל השימוש האינטנסיבי פה). אחת מהן בלאדונה במינון גבוה- 200 CH ניתנת גם לבעיות של מחלות חום וגם לבעיות PDD. ובאופן מפתיע, כשהתחלפתי עם בעלי בשש בבוקר- הוא פתאום התחיל לצעוק מאמא, מאמא, מאמא. בעלי חשב שהוא רוצה מים וניסה לתת לו, אני כמובן חזרתי והוא הצביע עלי ואמר "אתה מאמא".. אוי זה עשה לי את כל היום. מאז גיל שנה, לפני החיסון הארור-DT, כשהוא היה קורא לי כל פעם- אמא , אמא- זה היה מאד ברור. בהיגוי ברור, ובשימוש נפוץ. אך לא שמעתי את זה מאז, במשך שנה וארבעה חודשים ארוכים. הוא היה מסתובב אלי כששאלו אותו איפה אמא, אך לא קרא לי אלא רק צעק כשהיה צריך אותי. והנה זה הופיע פתאום. הלוואי שזה לא יהיה באופן חד פעמי. ליונתן היו יוצאות כל מיני מילים ברורות ונעלמות שוב. אחרי האשפוז האחרון, באמצע טיפול אמנה, הוא אמר "מה שהיה היה.." מאד ברור והפתענו מהתובנה. אך זה לא חזר שוב. נשיקות לליאורי שלי המתוק- שישן עכשיו אחרי הלילה
הקשה.

../images/Emo65.gifלתלמה בוקר טוב ושבת שלום

הרגע קמתי והצתערתי לקרוא על שילדך חולה , לפעמים נידמה לי שכאשר עשו את הקמפיין" לתל אביב ללא הפסקה" הם גנבו לנו את המישפט "אמא ללא הפסקה" היו חזקים ותחלימו מהר וראית שבבוקר הדברים ניראים יותר טובים מהלילה לחשוב חיובי, תמיד לחשוב חיובי זה תמיד מסלק את הפחד לדברים השלילים אני אחשוב עליכם ושולכת לך אנרגיות חיוביות להחלמה מהירה שבת שלום אדית נשיקות לילדך וספרי לו שהרבה אנשים חושבים עליו הבלונים בשבילו

ריקי 04

New member
תהיו בריאים ../images/Emo24.gif

וואו... ממש לא משעמם לכם... שירגיש טוב, ואני מקווה שלהבא יהיו לכם לילות יותר משעממים... ולגבי לקרוא "אמא". התרפיסטית שלנו הצליחה ללמד את הבן בגיל שנתיים וחצי, והוא למד להשתמש בזה כשהיה צריך עזרה, אבל אף פעם לא כשהתעורר בלילה (הייתי יודעת שקם רק לפי הפעמון שהיה למזלנו בדובי, וכשהדובי היה מתחיל להשמיע רעשים הייתי יודעת שקם). באוגוסט האחרון קרא לי פעם באמצע הלילה, אחרי חודש שוב, וזהו. לפני פחות מחודשיים התחיל להשתמש בזה באופן קבוע, וכמעט תמיד הוא קורא לי כשהוא מתעורר בלילה (כל פעם שבורחת לו השמיכה...
. האמת, כבר היה לי די קשה להאמין שזה יקרה... אבל עובדה... וזה כל כך כיף... מאחלת לך שתשמעי את זה עוד המון פעמים...

למעלה