לתלות או לגלגל ?

akira

New member
לתלות או לגלגל ?

נהגתי לתלות את חליפת הצלילה שלי על קולב, אבל היא פשוט כל פעם מתקפלת ומקבלת קמטים בניאופרן, אז רציתי לדעת האם אתם תולים או מגלגלים בארון ? -דניאל צולל לא מודאג :)

אבי ע

New member
תולה ועוזב ירוחם... ../images/Emo13.gif

אצלי מעולם לא נוצרו קמטים בתלייה - אולי מישהו יודע מה יכולה להיות סיבה לקמטים כאלו? תנאים (חום, יובש וכולי)? יצרן? סוג החומר? אגב, מאיזה תוצרת חליפתך? מניח שאפשר לגלגל (אבל גלגול לא הדוק!).

akira

New member
MARES THERMIC

אני חושב שזה פשוט משהו של החליפה הזאת, שהיא מתקמטת בקלות :( -דניאל

תולים על קולב מרופד

קח קולב פלסטיק רגיל ורפד אותו בחומר שאיתו מרפדים צינורות מיזוג אוויר עבים (בכל חנות חומרי ביניין) החליפה תישמר לאורך זמן. ניתן גם להשקיע ולקנות קולב מודולרי של סקובה פרו

אבי ע

New member
תגהץ ../images/Emo8.gif

לא באמת
וכמו שאמרה חוה: "גיהצתי אותה פעמיים"...

שירן 9

New member
לתלות כמובן אבל...

שלום לך הצורה הנכונה ביותר לשמור על צורת החליפה ואיכותה היא בתליה. אבל כמו שאתה בודאי יודע לא בשמש ,עובדה הפוגעת בניאופרן כמובן לשטוף לפני במים מתוקים לא חמים. במידה והחליפה כבר לא חדשה זו סיבה טובה לקמטים. מקוה שעזרתי שירן

worried diver

New member
הסיבה האמיתית!

לאחר היכרות של 1.5 שנים עם akira אני יכול לומר בוודאות שהחליפה התקמטה פשוט בגלל שהוא הוציא אותה מדעתה. ממחקרים מעמיקים התגלה,שאם חליפה,טובה ככל שתהיה, סופגת במשך תקופה ארוכה עלבונות וירידות,וכמו כן נחשפת לשטויות שאל להן לעלות על המסך,בצר לה,היא מתגלגלת מבושה,ייאוש ועלבון,ונשארת מקומטת לעולמים! פרטים על המחקר באתר "www.why_drysuits_get_insulted.com". Akira! אם אותך היו מייצרים בבית מלאכה קטן אפל וטחוב,תוך כדי ניצול ילדים(אבוריג´ינים,כמובן) במזרח הרחוק,גם אתה היית מתקמט ומתגלגל. תמיד שמח לעזור-Worried diver

למעלה