לתינוק שלי קררררר

לתינוק שלי קררררר

הילד , החייל שלי חולה, מצונן , קר לו, והוא לא לידי. לא נותנים לו "חופש מחלה" .הוא לא מתחזה, באמת קר לו והלבוש הצבאי המטופש , לא ממש מספיק. אסור ללבוש סוודר (צבאי) המעיל לא מאד מאד מחמם. בתוך המבנים יש תנור חשמל תורן שעובר מחדר לחדר. ולילד קר. קשה לי לשמוע את זה, ולהיות כל כך חסרת אונים. שמעתי הבוקר , ברדיו,מה לעשות עם תינוקות בקור הזה אבל אפחד לא אומר לי מה לעשות עם תינוק שאורכו 1.90+ וקר לו. אני לא יכולה לעטוף אותו בכמה שכבות להשתדל להמנע לצאת מהבית ללבוש כובע צמר ומעיל חם לזכור להשאיר אותו רק בחדרים מחוממים ומאווררים לעטוף אותו בשמיכה קלה שמעבירים אותו לאמבטיה עם הברווז. ולתינוק שלי קר ולי עצוב. ותחושה לא נעימה של חוסר אונים.

גליה12

New member
אוי הוצאת לי את המילים מהפה

גם לתינוק שלי קר- הוא אמנם בריא ככל הידוע לי טפו טפו טפו... אבל הוא שוכן באוהל דולף, תנור שלא עובד (מאז היום הראשון), בשמירה כמעט קפאו לו הידיים כי אסור ללבוש כפפות... אבל כששיגרתי לעברו כמה מילים פולניות בנוסח... "תגידו למפקד שקר" הוא רק הפליט "אמאאאאאא- אל תציקי אני ילד גדול"... ואולי כך אנחנו צריכות להתייחס אליהם -ילדים גדולים- שאנו סומכים עליהם שידעו עבור מי להצביע בבחירות, שינהגו בזהירות, שישמרו עלינו עם נשק בידיים...שאנו סומכים עליהם שידעו להבדיל בין רע לטוב- (רק חבל שזה יותר קל בתיאוריה מאשר מעשית).

AYELET1

New member
התלבושת הצבאית לבנים,

זה אחד הדברים הדפוקים ביותר הקיימים!!! הייתי בטוחה שבני איבד או לא קיבל סוודר, כשלא נמצא אחד כזה. לאחר ברור הסתבר שזה ההגיון הצהלי - בנים אינם לובשים סוודר. אולי במקרה זה, שלטעמי גובל בטמטום, כדאי להתארגן ולפנות לקצין קבילות. אינני אוהבת שהורים מתערבים, אך ההתערבות איננה נעשית למען בן יקיר זה או אחר! ומדובר בחוסר הגיון! מה דעתכם??? ואש"ש, המון איחולי בריאות לבן
. קשה , אך בעיקר לא נעים, עם תחושת חוסר האונים הזו...

*אביבה*

New member
אש"ש וגליה ואיילת

איך נהיה לי עצוב לקרא את מה שכתבתם. ממש קר לי בלב. מקווה שיתחמם לפחות מזג האויר והם ירגישו טוב מהר. מחזיקה לכן אצבעות. היו אמיצות (מה כבר נותר לעשות......)

אטיוד5

Active member
הבן שלי מתגייס רק בחורף הבא

ויש לי סוודר צבאי, מהשרות שלי (עדיין לא שיחררו אותי משום מה). אז הוציאו את הסוודר הזה מחוץ לתחום? באמת מוזר. לא שהסוודר הזה עזר משהו, הוא היה די דקיק. מה שמזכיר לי שנרדמתי פעם בשמירה לילית בהרי ירושליים ע"י בית אל, מרוב קור. פלא שלא קפאתי למוות. כשהעירו אותי בקושי זזתי.

ואחרי שהגדולה היתה קצת מקוררת

אני קיבלתי את כל ההתקררות, מחסלת גלילי נייר טואלט, האף אדום כמו ליצן, ואני בקושי נושמת, ואי אפשר לעשן ככה, חוץ מזה שאני גם במחזור, איכסה......

bimbo.

New member
ורד, אמי לימדה אותי, שבכל ../images/Emo39.gif

רע יש טוב. אז לפחות את לא מעשנת. חוץ מזה, אני מאחלת לך בריאות שלמה.

bimbo.

New member
אמהות לחיילים... ../images/Emo20.gif ../images/Emo39.gif ../images/Emo20.gif

הרבה אני לא יכולה לעזור, אבל אולי, אם תדענה שמבינים אתכן ומחזקים אתכן, זה יעזור משהו.... ולאש"ש, החלמה מהירה לבן. קבלו
חזק

bimbo.

New member
עוד משהו. לדעתי הורי החיילים

חייבים להגיב על נושא הסוודר. גם ככה קשה להם, ולא צריכים להוסיף להם קשיים יזומים. כמו שאיילת כתבה, זה לא עניין אישי שנוגע דווקא לבן יקיר מסויים, אלא זו בעיה כללית, המחייבת התייחסות, ופתרון (בצורת סוודר). וזה לגמרי לא פולני.

אני מסכים בהחלט...

התלבושת של הבנים בכלל לא מחממת... (אני חייל למי שלא ידע). אני ג´ובניק, אך גם אני תקוע עם החליפות האלה... בקור של 6 בבוקר, זה לא ממש עוזר לי שאני ג´ובניק... אז הקיצר, אני מעדיף כבר לעבור על חוקי הצבא, ומסתובב לפעמים עם כובע גרב או משהו, כדי לא להפוך לאיש שלג...

למעלה