לתומר הגיבור הישראלי

לתומר הגיבור הישראלי

ואללאק אחי עם האתר שלך אתה באמת הגיבור הישראלי שמע אם אתה לא מזהה אותי אתה יכול לזהות אותי בתור יוני שומך- הגיבור המקומי! עכשיו השם קצת יותר מוכר? לא? אז מה אתה אומר על: http://www.wrestlingisrael.up.co.il עכשיו אתה בטח ניזכר, נכון? מה קורה אח שלי הכל טוב? מה קרה הפסקת לכתוב בפורום של גרי אחי? והכי חשוב מה עם האתר שלך? מתי כבר יחזירו לך את השרת העם זועק אליך תומר ! ! ! :(

rshamir

New member
תגיד יוני

מה קורה התחלת לקלל חופשי (אני מתכוון לקטע עם הספוילר בהודעה למטה).

Enough is enough

and it´s time for a change no more Mr. nice guy! WHOOOOOOOOOOOO (מצטער אם מישהו לקח את זה אישית) פשוט הרגע הרסו לי קרב אחד מונג´נס אתה חושב שאני ארגע?

rshamir

New member
כן

בהתחשב בעובדה שהאשם היחיד בזה שנהרס לך הקרב הוא אתה (הבן-אדם שם אזהרת ספוילר בכותרת), התגובה שלך היתה קצת מוגזמת. לידיעתך, הלוגו האדום הוא אזהרת ספוילר.

Israeli Hero

New member
העם הזועק יקבל את מבוקשו בקרוב

ולא רק עמנו, אלא בכל העולם גוערים בי ללא הפסקה להחזיר את האתר. אני יכול להרגיע ולהגיד שאני עובד על האתר במשך כל התקופה שהוא לא עבד, וברגע שהוא יחזור, כל הלוגואים מהארועים האחרונים יעלו גם כן. יש לי את הבעיה שאני חובש באוגדת עזה, ותמיד שקצת מתחממת הגיזרה, הראשונים שמעכבים להם את היציאה הם החובשים. ככה שכמעט ועשיתי שתי שבתות רצוף, אבל הנה אני פה חזרה בחולון השקטה. מוטב מאוחר מאשר בכלל לא.

ברוך השם

יש לי משהו כמו 10 קלטות חדשות ואין להם אופי סתם קלטות שחורות עם מדבקה לבנה מגעילה

למעלה