לתום שלי

yaeli20

New member
לתום שלי

תום שלי, אוף איתך... עוד לא טסת ואני כבר כל כך מתגעגעת אליך... אני זוכרת את המייל הראשון ששלחת לי (עדיין שמור אצלי אתה יודע...) קצת חושש, קצת מבולבל, חתום בשמך המלא – תומס, מוזר איך הזמן טס הא? לא מאמינה שהכרתי אותך בקושי בן 14 והיום אתה בן 16 וטס לתחילת חייך האמיתיים. ילד, נצל כל רגע שם, אסוף חוויות ותהנה. נצל כל רגע פנוי לגילויים חדשים ומפתיעים, העולם שאנו חיים בו עם כל הרע שבו הוא מקום מיוחד וקסום, אם לוקחים רגע אחד ובאמת מסתכלים מגלים כמה טוב יש כאן. עצור מידי פעם להריח את הפרח שצמח בגינה, תביט איך עלי העצים משנים את הצבעים שלהם, חייך לסובבים אותך – אין דבר שיכול לעשות את הרגע טוב יותר כמו חיוך, לך עם הזרם אך אהיה חכם גם לפעמים ללכת נגדו – לא תמיד הרוב צודק! אל תשלול דבר מה מכיוון שהוא נראה שונה אך סמוך על האינסטינקט הטבעי שלך - אם זה נראה לך מסוכן כנראה שזה באמת כך, אל תלבש שחור כל הזמן בעולם הזה יש עוד המון צבעים, תבכה! תצחק! תכעס! תצעק! זה לא בריא לשמור דברים בבטן – אך זכור לפעמים גם אתה עושה טעויות, למד להגיד שאתה מצטער אם טעית זה לא אומר שהפסדת זה רק אומר שאתה מודע למגרעותיך, גם מטעויות לומדים – חלק מהדברים הגדולים בעולם היום התחילו בטעות. והכי חשוב ילד, זכור! לא משנה איפה תהיה בעולם, לא משנה מה תעשה או מה יהיה מצבך, תמיד! תמיד! תמיד! יש לך כאן בית, יש לך כאן אנשים שאוהבים אותך ומוכנים ללכת אחריך עד קצה העולם, יהיו כאן בשבילך בטוב או ברע, אל תתבייש להרים טלפון או לשלוח מייל אם קשה לך, אם אתה מתגעגע, אתה יוצא היום למסע שלא להרבה אנשים יש את האומץ לחשוב עליו ובטח לא לצאת אליו, גם אם תחליט שזה לא בשבילך אנחנו נמשיך להיות גאים בך באותה מידה שאנו גאים בך היום. ועכשיו הסבר קצר על המתנה, קניתי לך ינשוף, בספרים של הארי פוטר לפני שילד הולך ללמוד בבית הספר לקוסמים הוא בוחר לעצמו אחת משלוש חיות: ינשוף, עכברוש, צפרדע. החיות האלו מיועדות מעבר לתרגול הקסמים להבאת דואר. ידוע שלינשוף יש את הכי הרבה כוח והוא יכול להגיע למרחקים גדולים, ולכן מכל מקום בעולם בו תהייה תמיד תוכל לשלוח אותו ולדעת שהוא יגיע עם המכתב. אוהבת אותך הכי הרבה בעולם, יעלי

drnaji

New member
איזה מתוקה ../images/Emo24.gif

יווו,רק היום קראתי מכתב שכתבה לי הידידה הכי טובה שלי לרגל יום הולדתי ה20 שהיה לי ביום שיש,ובו היא סיכמה את כל 20 השנים שלנו יחד... מה שכתבת נורא הזכיר לי את מכתבה... באמת הצלחת לרגש אותי,מקווה שאחרי שכתבת את זה הרגשת הקלה מסוימת... מקווה שתשארו קרובים,והכל יהיה בסיידר.
ששתפת אותנו בזה

למעלה