לתווך את ההיכרות

mri10

New member
לתווך את ההיכרות

מקור הכוח והאנרגיות של מתווכי דירות נובעים ממכירות גדולות וחד פעמיות. מהלכים אצלם עשרות מחפשי דירות ומראש יודע המתווך שרובם המכריע ילפתו את סנטרם במבוכה ויגמגמו שהם עוד יראו, יתייעצו.... וכמובן לא ישובו. אבל הוא, המתווך, ניגש אל כל אחד ואחת במאור פנים וחיות קורנת ומחודשת. מה לעשות, כל אחד נושא עמו את הפוטנציאל למשכורת בת חודשיים. ולכל אחד ואחת מוענקת תשומת הלב והחמימות והחיות כאילו היה זה הלקוח בעל הבית על חייו של המתווך. מה דעתכם להעתיק את הגישה הנ"ל לעולם ההיכרויות? לראות בזו או בזה שמולכם את מי שנושא עימו את הפוטנציאל, לא ל "משכורת בת חודשיים", אלא לחיים שלמים מלאי תוכן ועניין. חיים של אהבה ובנייה, נתינה והענקה. חיים אמיתים. לא גיליתי לכם כרגע את אמריקה. רק שמדי פעם יש צורך להעניק מסאג' לשגרה התפוסה והכואבת המנהלת את עולם ההיכרויות האפרורי והמקובע של רבים מבינינו. בהצלחה!

היה לך את כל הזמן שבעולם לחשוב על דימוי ודווקא את זה בחרת?

מתווך רואה מול עיניו רק את התועלת האישית שלו ורק את הרווח שלו כמו אגב, כל סוכן מכירות אחר.
אבל אתה אומר 'בואו ניקח את הגישה של המתווכים'. איזה גישה בדיוק?
את החיוכים המלאכותיים? את ההבטחות שלא פעם הן חסרות תוכן? את חצאי האמיתות (שלא לומר שקרים בוטים)? את תשומת הלב המזוייפת?
כאילו מה, רק המעטפת מעניינת אותך? זאת הגישה שאתה רוצה שאנשים יאמצו? צביעות?

mri10

New member
"לך אל נמלה עצל"

כך שלמה המלך בספר משלי מעודד את קוראיו לחריצות ושקדנות. איזה קטעים איתו, לא מצא החכם מכל האדם דוגמא יותר טובה מנמלה? מה, הוא רוצה שנהיה נמוכים, זעירים, קטנים ושטוחים כמו נמלה? אתה באמת חושב שהתכוונתי לכל מה שכתבת? "המתווך" נועד כדי לשבר את האוזן ולהדגים כיצד לשמור תמיד על חיוניות וחיות למרות השגרה האפרורית והמשעממת. זהו. אני תוהה ביני לבין עצמי, מהיכן אני שואב את הסבלנות לענות לך בענייניות על תגובות כה טרחניות וקנטרניות. ואולי, אולי, אתה באמת לא מצליח להבין אותי.

"Read Marcus Aurelius

Of each particular thing ask: what is it in itself? What is its nature?​
כה ציטט חניבעל לקטר ב'שתיקת הכבשים'.
מהו טבעה של הנמלה אם לא חריצות ועבודה מתמדת? לכן היא מובאת כדוגמא. כי היא דוגמא טהורה לכך. בלי שום מניעים נסתרים. בלי שום עמלת מכירה.
מהבחינה הזאת היא כמו מה שאסתר קל כתבה - "לתת כמו הפרחים. מפיצים ריח לכולם. בלי חשבונות. בלי תמורה. סתם משום שהם פרחים" זה הטבע שלהם.
ומהו טבעו של המתווך? האם הוא עד כדי כך דוגמא טהורה לשמירה על חיוניות וחיות למרות השגרה האפרורית והמשעממת? לפי ההגיון הזה יכלת להביא כל מוכרת בחנות בגדים שאומרת לך כמה הכל נראה עליך נפלא כדוגמא למתווך. או כל נציג שירות של חברת תקשורת שמתווך בינך לבין החבילה הבאה שלך עם ערימות של שקרים וחצאי אמיתות. יכלת להביא את ענבל אור כדוגמא גם לחריצות וגם לתיווך. יש חולק על חריצותה או יכולות התיווך שלה?
אז אתה מתעסק בשטויות במקום בעיקר כי נפגעת.
אבל במקום לזרוק את השטויות הרוחניקיות בשקל שלך אולי תבדוק לפעמים גם מה אתה כותב ומה המשמעות.

גם זוגיות זה רווח ותועלת אישית

הכל נובע מהרצון לקבל האישי והאנוכי
&nbsp
גם בקשר יש חיוכים מזויפים, וגם הבטחות חסרות תוכן, ולעיתים גם חצאי אמיתות, ואפילו גם שקרים
יש גם תשומת לב מזויפת, ולעיתים גם צביעות (אני לא אומר שעל זה היא מבוססת, אבל בהחלט אלו נמצאים בה לעיתים לא רחוקות מידי)
&nbsp
ואתה יודע מה, מערכת יחסים שאתה מגיע בגישה של לצלוח אותה כמו שהמתווך מגיעה, זו מערכת יחסים מאוד טובה מהצד של ה"מתווך"
&nbsp
גם זוגיות זו התועלת האישית שלך והרווח שלך הפרטי והאדיר בדיוק כמו תיווך הדירה
&nbsp
למעשה אם היינו מבינים שזו טובתינו האישית והאדירה (זוגיות) ושווה הרבה יותר מה2% תיווך, אז כולנו היינו סוכנים מוצלחים היום (של זוגיות)

ראית את התגובה הנוספת שלי?

ראית את הציטוט והבנת אותו?
השאלה היא לא 'מה גם קורה' אלא מה המהות של משהו.
אתה היית נשאר בזוגיות שכולה או רובה נשענת על זיוף שקרים והעמדת פנים? זאת הזוגיות שאתה מאחל לעצמך?
חוצמזה, לא לזה התכוון המשורר (לא אני. הרב mri). הוא התכוון במובן החיובי. לראות את הדברים הטובים. כמו שמתווך עובד עליך בעיניים ומראה לך רק את מה שטוב ומייפה אותו תוך שהוא מסתיר ממך מידע קריטי.
כי ככה הרי אומרים כל הסטיקרים שלהם. אין שום יאוש בעולם. תן חיוך הכל לטובה. וכל מיני אי אילו אמונות עיוורות וטמינות ראש בחול במקום להסתכל למציאות בעיניים ריאליות.
בכל מקרה, אם זה מה שאתה רוצה, מישהי שתציג בפניך מצג שווא ורק אחרי שתהיו עמוק בזוגיות אתה תתחיל לגלות את כל הסדקים באישיות שלה, ואת הבסיס השקרי והרעוע שעליו בנית את הזוגיות איתה, אז שיהיה לך לבריאות.
תווך לעצמך כזאת זוגיות.

mri10

New member
ראיתי את תגובותיך

יש קצר אמיתי בתקשורת שלי עם הוד מעלתו.

דביאן

New member
תיווך זה עיסוק של קקות

רק חלאות אדם מתעסקים בתיווך. נוכלים מטבעם שגוזרים קופון על אחרים.
בהכרויות, מה שהיה הוא שיהיה ומה שנעשה הוא שיעשה, ואין כל חדש תחת השמש. בשורה התחתונה מה שמעניין 99.99% זה כמה כסף אתה מרוויח, מה המעמד שלך, האם אתה מהנדס בגוגל.

דרך מעתיקה צורה ושווה לה

במכירות הסיבה לכך היא לא להניח הנחות מוקדמות בגלל שהכסף של מי שנראה לך לא יותר ירוק מהכסף של הבא - שיטת מצליח .

עבדתי במכירות וזו רובוטיקה בעיקר של קליעה למלטף לאדם , שיכוך החששות ותקיפה מתמדת לנקודה החלשה - לאחד שיקנה אותו, ללמה אתה צריך אותי.

וכן בדיוק שם זו הצגה.

אז אם נתעלם רגע מהדוגמא ונקח את מה שרשמת על
"כך שלמה המלך בספר משלי מעודד את קוראיו לחריצות ושקדנות."

האם היית באמת רוצה לייחס לשגרת דייטים - בכלל עצם הבחירה במילה "שגרה" מבחיל , האם היית רוצה לייחס לזה אלמנט של עבודה? אלמנט של כמות עד שתגיע איכות?

השיטה הזו מתאימה למפעלים במסגרת סרט נע ובקרת איכות.
לא במקום כזה , צריך פשוט להיות , לא לחייך כשלא בא לך אבל גם לא להתנפל אלא לתת ולהיות שם...

אם זה הפך למקום של סרט נע גם אתה מרגיש ככה והיחס שלך מכאני לגמרי וכמו שקורה לי אחרי קריאה מרובה של כמה שעות- הטקסט כבר לא חודר ולא משנה מה אעשה. אני יכולה לקרוא את הסיפור הכי מקסים ולחייך אליו כאוות נפשי אבל הוא ייקלט לי כעוד מעשיה שקראתי כבר שבעים וכמה פעמים בצורות אחרות.

לא אקלוט שום כלום מהיופי שבה כלשעצמה בודדה ואולי כאן טמון הזרע-
אדם אחר הוא לא מטלה ולא עבודה

ושום חיוך קבוע על הפנים בפעם העשרת אלפים כשאתה שחוק לא תוביל לשם.
אולי כדי להתחיל מלהבין שהשחיקה והיחס לזה כמטלה וחיפוש נואש לא תוביל לרצון לראות באחר משהו מעבר לאינטרס,

שהרצון לרשימת מכולת לא תסייע בזה
ושאין כאן פרס על חריצות או שקדנות אלא אם מצאת את יקירת חייך ואתה נאמן לה בכל ליבך בחיזור

אלא לאט לאט , לחוש את הדברים וכמו בהכי טוב מכולם - לשכוח את העולם ולשקוע ברגע ואם זה הרגע המתאים - אולי זו גם האישה המתאימה...

בעיקר- לשחרר.

למעלה