לתה צמחים

לתה צמחים

אני כותבת לך כי קצת מאוחר מדי להתקשר. בדקתי את מה שביקשת והנה התוצאות: בהמבורגר של זוגלובק מן הצומח יש חלבון ביצה. במילא לא נראה לי שהיית רוצה לאכול את זה. זה לא כל כך טעים. הייתי צריכה לשים על זה מלא קטשופ כדי שאוכל לאכול את זה.

תמרושקה!!!!! ברוכה הבאה ../images/Emo65.gif

הנה הפרח הרשמי של הפורום
. חחח, גנבתי לנטע את הכבוד... טוב, נו! איך אני מתרגשת. איזו צרחה נפלטה לי מהפה כשקלטתי שזו את. ומאז אני לא מפסיקה לצחוק/לחייך. עשית לי את הדקה הזאת של הלילה! מה פירוש הכינוי? ברוכה הבאה

כמעט שכחתי...

אמרתי לך שההמבורגר יהיה מגעיל! שמתי לב לזה שצירפתי שני אנשים לתפוז (ולפורום) והחזרתי עוד שני אנשים שותיקים בתפוז לפורום! ועל זה נאמר לי- ישר כוח!

איכסה

New member
שלום תמר...

כאן מתן מדבר, וזה הופך אותנו ל4 צמחונים טבעונים שכותבים בפורום (לא כולל עמית שלא מתמיד במעשיו בזמן האחרון (טוב, הוא בחו"ל
). אני ממש שמח שהצטמחנת, רק קשה לךי להבין למה לא סיפרת לי על זה- אני אדבר איתך כבר במסרים. ממש מקווה שתמשיכי להיות צמחונית,

תודה מתן!!

שלום גם לך. איך ידעת שזו אני? זה היה יותר מגניב אם לא היית יודע מי אני... לצערי הרב אני עכשיו כותבת מספריית בית ספר (נפגשתי כדי לעשות את העבודה בהסטוריה). זה לא שהסתרתי ממך את זה שאני צמחונית, פשוט לא סיפרתי כי..אפילו אני לא יודעת למה.

BLecker

New member
החתימה שלך אמורה להיות חמשיר?

אז היא לא כל כך נכונה החוקים של חמשיר הם: 1.סה"כ חמש שורות("באמת...") 2.השורה השניה מתחרזת עם הראשונה 3.השורה הרביעית מתחרזת עם השלישית 4.השורה החמישית מתחרזת עם השורה הראשונה

nirte

New member
Tמרי ברוכה הבאה!!!!!!!!!

בהצלחה בדרכך כצמחונית............. תשלחי לי מסר, אני מעוניין לדבר איתך...........

למעלה