לתדהמתי

לולי פפ

New member
לתדהמתי

בנות יקרות. אתמול נודע לי משהו כל-כך מסעיר שאני חייבת לשתף אתכן. מסתבר,לתדהמתי,שישנן בנות שפשוט נכנסות למיטה עם בן זוגן ותישעה חודשים אחר-כך הן חובקות תינוק. הן לא יודעות מה זה הידבקויות,עובי הרירית,פרגונל, שיטת גיפט או שיטת זיפט... הן לא צריכות את הרופא להזרעה ביום שני בשתיים ורבע במרכז לבריאות האישה... הן לא צריכות את האחות בשבת בשביל להזריק גונל אף,מנגון,כוריגון... הן לא צריכות לשלוח את בן-זוגן לתת זרע בכל מיני מקומות מוזרים.... הן לא טסות בכבישים במאה ארבעים קמ"ש עם זרע מושבח, במבחנה בין השדיים, כי תוך שעה צריך להגיע להזרעה... הן לא מפחדות מהיפרסטימולציה ולא שיגנבו להן ביציות.. הבעלים שלהן לא מפחדים שיחליפו להם מבחנה במעבדה והילד בכלל לא יהיה שלהם... הן גם לא חוששות משלישיה,תאומים,הפחתת עוברים... הן לא עברו צילום רחם,היסטרוסקופיה או לפרוסקופיה.. הן נורא מוטרדות מכן או לא אפידורל! הייתן מאמינות??? אין להן מושג מה זה תסמונת השחלות הפוליציסטיות והן מקבלות מחזור כל חודש על השעון. הן אפילו משתמשות בגלולות למניעת הריון! בשביל מה אני השתמשתי בהן שנים-השד יודע. נורא מטריד אותן אם זה יהיה בן או בת. אין להן מושג אם המורפולוגיה בזרע של בן זוגן תקינה, מה נפח הזירמה ומה כושר תנועת הזרעונים. אין להן לא תופעות לואי,לא מצבי רוח ולא דכאון אחרי כל כישלון. אף אחד לא ישאב להן ביציות ואף אחד לא יחזיר להן אותן. ואף אחד,אף אחד לא ישאל אותן:"חשבתם אולי על אימוץ?" מסתבר שהעולם הוא מקום מוזר מאוד ויש בו מכל וכל. אבל אנחנו לא נתייאש. לא אנחנו. והעיקר העיקר-אין דבר שלם יותר מלב שבור.....

לולי פפ

New member
לשמחה על התקוה

כפי שראית לקחתי את הערותייך הקודמות לתשומת ליבי והוספתי לפרוסקופיה. שיהיה בהצלחה.

תודה לך לולי פפ - ההודעה של סאני

הזכירה לי קצת מה שקרה לי כשעברתי את הלפרוסקופיה... כיוון שהיה זה ניתוח יחסית קשה, אז נאלצתי להתאשפז יום בבית חולים ולכן אושפזתי במיון נשים ושם ליד נמצאות גם היולדות... בבוקר בארוחת בוקר, אמרו לבנות ללכת לאכול והאמת לא כל כך רציתי אבל האחות אמרה לי שאני חייבת כי אני די חלשה ביום של הניתוח לא אכלתי כמעט כלום (רק טוסט). כשהלכתי לחדר אוכל 90% מהבנות היו יולדות, ניסיתי להתעלם ולא לשים לב עד שהגיע אחות שרצתה לעשות לבנות שילדו פעם ראשונה "שיעור" משהו בקשר ללידה, הנקה וכו´ והיא נכנסה ואמרה "הבנות שזו לידה ראשונה שלהן ירימו יד" וזה קצת שבר אותי.... מזל שאותו יום השתחררתי, אבל גם ככה לא הייתי חוזרת לחדר אוכל.. אני חייבת להדגיש שלא מפריעה לי העובדה שבנות ילדו, להיפך תמיד אני מפרגנת ונרגשת, אבל באותו יום זה היה ממש במקום בו הילדים נולדים וזה היה די צמרמורת, סליחה עם פגעתי במישהי, אבל הוצאתי את מה שבליבי... ממני ד.

אספר לך משהו

אתמול, כשהגעתי להיסטרו´ במחלקת נשים, שלחו אותי להירשם בדלפק ממול. איפה הדלפק ממול? בדיוק בתוך מחלקת יולדות!!! בחיי!!! אני זוכרת היטב את "חוויית" ההרשמה לפני שבועיים כשעמדתי לי בנחת בתור ופתאום הגיחה לה אישה עם בטן של "עכשיו יולדת" והיתנשפה מקצב מעבר לאוזני. ואציין שמסביב בחדרים צרחו להן נשים ופתאום היה בכי של תינוק מכל מיני כיוונים. אני כמעט העפתי את כל הטפסים של ההרשמה למחלקה על הפרצוף של המזכירה. רציתי לברוח משם ולבכות חזק חזק!!!! הפעם, שלחתי את בעלי המתוק לעשות זאת. ובכל זאת, לא פסחו מעלי החוויות. הגיעו בחורה ובעלה בריצה במדרגות (מול הפרצוף המשתאה שלי) ניכנסו פנימה ואמרו שהם צריכים חדר "להוציא את התינוק החוצה". תוך כדי ההיסטרו´ שלי (לפני שהורדמתי) קראו לשניונת קטנה למרדים לזריקת אפידורל לגב´... (וכאן בא שמה) והוא הלך מייד וחזר תוך דקות ואני שם עם הרגליים פתוחות.... עם גוש ענקי בגרון. מה יוצא ממנה? ומה יצא ממני? כן. אנחנו לא נתייאש!!!!!!! אנחנו ננצח!!!!!! עם כל הצער הכאב והלב השבור - אנחנו ננצח!!!!!!!

רומי 007

New member
סאני

אני כל כך מצטערת לשמוע שהיית צריכה לעבור את הגועל נפש הזה תוך כדי הבדיקה אבל זה בי"ח ציבורי אין ה לעשות. אנחנו לא בעלי הבית שם . אבל רוצה לחזק אותך - גם ממך יום אחד וזה קרוב אני מקווה יצא משהו קטן חמוד ואולי יותר מאחד. אז סבלנות ובהצלחה

אופה3

New member
לולי, את ממש גדולה מהחיים, אבל מה

לעשות, יש את אלה שהולך להם בקלות, ויש אותנו, ששטות בסירה, אבל בסוף נגיע לחוף מבטחים, ואנחנו הגדולות ביותר, החזקות ביותר, והתותחיות ביותר, אנחנו גדולות מהחיים, והכי טובות מה לעשות, מעריכות יותר, ומקבלות את הילד בהרבה יותר אהבה, אז זהו, היה נחמד לקרוא, משהו ידוע אבל לב שבור, אין לאף אחת מאיתנו, כי לכולנו זה יגיע. כל טוב ממני האופה

שריתית

New member
עצוב מאוד מה שכתבת פה וגם מאוד ייאש

אותי ללכת לישון ככה...אבל זו האמת, יש מישהי שאני מכירה באופן אישי שהיא תיסלחו לי זולה מאוד לגברים אני לא רוצה לכתוב את המילה והנה היא מחבקת ילד שהיא אפילו לא יודעת למי הוא שייך ומתנהגת אליו כמו לזבל שלפעמים ממש בא לי להלשין עליה ומצד שני יש לי חברה שעברה הזרעה אחת נכנסה להיריון ולא סובלת שנייה אחת להיות עם הבן שלה דיברתי איתה בפלאפון שהיה בדיבורית ומי שישב ושמע איך שהיא אמרה שהבן שלה בן השנה שהספיק להיות באיזה מעון ומזילזול ללא השגחה של הגננת נפל ושבר את רגלו היא אומרת לי שהוא מיתמרד אליה- ילד בן שנה וחודשיים ושהיא מעדיפה לעבוד ולא להיות לידו והיא הוסיפה ואמרה שבשבתות הוא הכי לא ניסבל ושאם היא הייתה יכולה היא הייתה עובדת גם בשבת אז אני ומי שישב לידי באותו רגע פשוט היינו המומים ממנה ואני פשוט ניתקתי לה את הטלפון כי לא יכולתי לסבול לשמוע את הדברים האלה יותר. במיוחד באותו היום שהייתי בבדיקות וזה ממש גרם לי לעצבים הטיפשות שלה. יש לה ילד כזה מקסים וחייכני מה היא עוד רצתה? יש כאלו שהכל בא להן על מגש של כסף לאותה אחת יש עזרה מההורים שלה ושל בעלה שמשלמים להם את המשכנתא קונים להם אוכל ריהטו להם את כל הבית וכל הדאגה שלה זה לקבל את הבן שלה בשעה 5 ולהשכיב אותו לישון!!! אז תיראו מה זה חוסר צדק בעולם זה ממש מעצבן ומתסכל אותי באופן אישי ואני לא מקנאה בה אני רוצה להיות אימא שתעניק לילד/ה שלה את כל האהבה והיחס הראוי מהלב שלי.

שרון8

New member
שכחת להוסיף

שיש לנו גם קרניים וזנב חטוטרת ופרונקלים ושומה עם שערות על הלחי מתה על כותבות הדאחקות האלה לא היה מספיק מה שהבאת לפני יומיים? האם אנו צפויים להיות חשופים ליצירות האומללות האלה כל יום העיקר להצחיק בכוח??????. רע,תפל ומיותר

ilee

New member
הומור תמיד מנצח.

לולי את גדולה! לדעתי צריך להדפיס את כל הגיגינו למסגר ולתלות במחלקות ה- IVF. כן - שרון - צריך כל יום לנסות להצחיק ולצחוק ולהעלות את האבסורד הפרדוכסלי הזה מעל המים שנראה אותו ונוכל להשען בסירה שלנו ולהתפקע מצחוק כולנו יחד. יש לי חברה שהיום היא בת 34 החליטה שהיא רוצה ילד ואין לה בן זוג... הלכה לידיד אמרה לו תעזור לי, עזר לה פעם אחת בלבד והיא בהריון. אז דחילק תנו להומור לנצח

סקורפי

New member
לולי - את ענקית!

בדיוק חזרתי מאולטרסאונד בו בישרו לי כי יש זקיק מוביל אבל הרירית הסוררת, על אף הפרוגינון והכל מסרבת להתעבות..... בכל מקרה - במקום להיות מצוברחת, קראתי את ההודעה שלך ומיד התחלתי לצחוק! תודה ושיהיה לך יום נפלא ובסוף - אנחנו נהיה גם בהריון וגם בעלות השכלה רפואית שלא היתה מביישת שום רופא נשים בעולם

לילךפ

New member
את מעלה לי חיוך על ../images/Emo25.gif

כל פעם מחדש למרות שזה חיוך כואב אבל זאת המציאות לילך

למעלה