לתגל

מיטל*

New member
לתגל

תגלי, אני חושבת עליך ואני כל כך מקווה שהכל יותר טוב אצלך.את בלב שלי. אני מקווה שאת שומרת יותר על עצמך.את חייבת.תזכרי את כל הדרך הארוכה שעשית.את מדהימה.אל תשכחי את זה. אוהבת המון המון מכל הלב מיטל

מיטל*

New member
למאיה היקרה

הי מאיה, איך את מרגישה? אני חושבת שזה ממש מצוין שהלכת היום לעבודה. איזה יופי..גן ילדים..מדהים. מלאכיל קטנים שיכולים לעשות כל כך טוב. את יודעת מאיה..אחרי התקופה הכי קשה שהייתה לי,שהתחלתי להתאושש טיפלתי בילדה מדהימה והיא נתנה לי את הכוח להסתכל על החיים מחדש, להבין שיש עתיד, שיש למה להמשיך להחלם. זה נותן כוח..המון.. אני מאחלת לך שיהיה לך יום נעים, ותזכרי שאת מאוד יקרה לי. אוהבת המון המון מכל הלב מיטל

מיטל*

New member
לתרנגולת

הי מה לשומך?איך את מרגישה?איך את מסתדרת עם האוכל? אני מקווה שישנת בלילה....!!! נהיה בקשר ובינתיים שיהיה לך יום מצוין מכל הלב מיטל

מיטל היקרה

אוהבת אותך גם. מאוד. עם כל מה שנשאר לי. אני כל כך אוהבת ילדים... תמיד הם עשו לי טוב. גם בתקופות הכי קשות...זה החזיק אותי לא מעט פעמים. רק שעכשיו...זה באיזשהו מקום קצת כמו לדרוך על היבלות... המון חלמתי על זה. על ילדים שיהיו לי...לנו...וכבר לא יהיו. אוף. עזבו. רק שדי קשה לי לשחק לידם...כאילו הכל בסדר. כי כל כך לא...

למעלה