לתגל וחברי הפורום....

tairon

New member
לתגל וחברי הפורום....

אז ישבתי וחשבתי לעצמי מה תיהיה תרומתי למקום הזה ונברתי בקודקודי יש לי כזה דבר אוקייי וחשבתי ונפלה ההחלטה שאם אצליח לגרום לכם לחיוך או אפילו תאבון מכל סוג שהוא אז משימתי צלחה ואז נזכרתי באיזה סיפור שאני תיכף אביא לכם וזה גרם לי לחייך אז אכלתם אותה כי אתה עומדים לקבל אותו =================================================== סבא שלי סיפר לי שבילדותו שהיתה בגולה היתה להם בעית מזון עכב המלחמה ואם האימא שלו היתה מכינה עוגות זה היה אירוע יוצא מן הכלל וזה היה מתרחש רק שהיו צריכים להגיע אורחים לבית ואז ערב לפני היתה היתה ניצבת לה במטבח ומכינה ואז למשך כל הלילה הריחות היו מגיעים לאפו והיו משגעים לו רת הצורה אז באחד המקרים הוא הבנדיט התפלח לו לכיוון המטבח עשה איגוף משמאל מתחת לשולחן לכיוון אדן החלון שם ניצבו להם העוגות שלח יד כלפי מעלה אל תוך הקערה והיד אוחזת בחתיכה התיישב אל מתחת החלון פותח את הפה הריר כבר נוזל הריח אחח הריח מקרב לאט לאט את העוגה הנחשקת וטראחחחחחחחח פתאום חוטף בומבה שלא מעולם הזה האימא שלו עם מחבט .... שנים לאחר מכן פה בארץ היא היתה רודפת אחריו עם עוגות וכל מיני דברים טובים אחרים ואז הוא לא יכל לאכול לצערי התגלה אצלו סכרת ולכן היה מנוע אז שיכל היא לא נתנה ושהיא רצתה הוא לא יכל העולם הזה אבסורדי ****אבל לכם יש את היכולת צריך רק את הרצון ואני מאמין גדול שאפשר אז אני פה מאחל לכל אחד מכם הרבה כוח מעריץ כל אחד ואחת מכם ומאמין גדול שתתגברו הרבה אהבה לכולכם ממני טאי מנהל פורום וידויים

@tagel

New member
LOL

אם אני אריח עוגיות ואלך לקחת בחשאי, ואמא שלי תוריד עלי מחבט... אני לא רוצה לסכסך בין הוריי שיחיו, אבל אבא שלי יוריד עליה צרחה... ככה ככהמגינים על הילדונת בחירוף נפש העיקר שתאכל... טאי נשמה שלי, תודה ועוד תודה ועוד תודה אוהבת אותך תגל

למעלה