לתגלי ...ולכולם...

Joey*

New member
לתגלי ...ולכולם...

לאחרונה הכרתי שתי בחורות מאוד מיוחדות וחשובות לי, וכל שאני מאחל לשתיהן זה רק טוב...הסיפור הבא מיועד לשתיהן בפרט ולכולם בכלל. גם אני יודע מה זה להיות אי שם בתחתית הבור ללא שום דרך לצאת החוצה, וכל מה שיכול לעזור לנו זה אנחנו...האני מאמין של כולנו... תקראו, תפנימו, ושבאמת יהיה לכולנו רק טוב... ג`ואי. הערך של שטר בן 20$: מרצה ידוע התחיל את הרצאתו בהחזיקו ביד שטר של 20$. בחדר בו היו 200 מאזינים, הוא שאל ``מי מעונין בשטר זה של 20$?`` ידים החלו להתרומם. ``אני עומד לתת שטר זה לאחד מכם, אולם תחילה הרשו לי לעשות זאת``. הוא החל לקמט את השטר. ואז הוא שאל: ``מי עדיין רוצה זאת?`` עדיין היו ידיים למעלה באוויר. ``טוב`` הוא ענה, ``מה אם אני אעשה זאת?`` הוא זרק את השטר על הרצפה והחל למעוך אותו לתוך הרצפה באמצעות נעלו. הוא הרים אותו מהרצפה, כעת כולו מקומט, מעוך ומלוכלך. ``עכשיו, מי עדיין רוצה זאת?`` עדיין הידים התרוממו לאויר. חבריי, כולכם למדתם שעור בעל ערך רב מאוד. לא חשוב מה עשיתי לכסף, אתם עדיין רציתם אותו מכיוון שערכו לא ירד. הוא עדיין היה שווה 20$. פעמים רבות בחיינו, אנחנו מועדים, מתכופפים, ושוקעים בעפר בעקבות החלטות שקיבלנו, או בגלל נסיבות שנקרו בדרכנו. אנו מרגישים אז חסרי ערך. אבל אין חשיבות למה שקרה או למה שיקרה, אתם לעולם לא תפסידו מערככם. אתם מיוחדים – לעולם אל תישכחו זאת! ``לעולם אל תתנו לאכזבות של אתמול להאפיל על החלומות של מחר``.

עופרי-

New member
אני כבר לא ממש מוצאת את עצמי פה

נכנסתי ולא מכירה אף אחד.. :-( ברוכים הבאים..

Joey*

New member
ברוכה הבאה....

אני ג`ואי, נעים מאוד.... ומה שלומך בלילה בהיר זה?

עופרי-

New member
אני לא ממש חדשה כאן

אבל תודה לך ג`ואי. הצטרפת אלינו או שזה לביקורון?? אני בסדר, מה שלומך?

Joey*

New member
לא ממש....

אני בדרך כלל ב-20 פלוס, אבל אני מכיר את תגל אז אני קופץ מדי פעם לפה...ומה שלומך חוצמזה? אני מקווה שבסדר...

עופרי-

New member
אני מצוין

אולי בגלל זה אני הכי דפוקה בפורום הזה? כי אני חושבת שאני בסדר.

Joey*

New member
?!?

למה את חושבת שאת הכי דפוקה בפורום הזה? אולי פה טמונה הדפיקות שלך?!? :) בכל מקרה, יש פה אנשים עם בעיות אבל אני חושב שחשוב שאנשים עם פחות בעיות/בלי בעיות בכלל ייכנסו לפה וינסו לעזור לאותם אנשים...הנסיון שלי אומר שמה שהכי עוזר זה לדבר, לשתף... שיהיה לך לילה טוב.... ג`ואי.

עופרי-

New member
אתה צודק, אני משערת

השיתוף והיחה עם אחרים אמנם עוזרת, אבל רק באופן רגעי. כי אני יכולה לשוחח איתך כל הלילה אבל את מה שאצטרך לעשות באמת (כלומר טיפול מעשי), אני חייבת לעשות במקום אחר. הפורום הזה בעיקר מחזק, מאפשר לי להזדהות, לראות דברים בצורות שונות, והדפיקות שלי נובעת ממשהו הרבה יותר עמוק, אבל על זה כבר עברנו פה המון פעמים. אתה לא מעודכן.. :)

Joey*

New member
איך...

אהיה מעודכן אם אני לא פה? בואי אתן לך קצת רקע....אין לי מחשב בכלל!! אני גולש מהעבודה כך שאין לי זמן לבקר פה בקביעות...אני לא ממש מכיר את הנפשות הפועלות בפורום הזה, אבל לאט לאט... את נכנסת לצ`אט לפעמים? ג`ואי.

עופרי-

New member
לא התכוונתי לבקר אותך

אלא רק להסביר לך. וכן, אני נכנסת. אני סלע בצ`אט.

Joey*

New member
לא התכוונתי...

שתחשבי שאני חושב שאת מבקרת אותי... כנראה שלא הצגתי את עצמי באופן הראוי... נעים מאוד, אני ג`ואי...הבחור הציני חסר התקנה שלא הרבה מבינים לעיתים קרובות את מה שהוא חושב שהן פניני חוכמה ושאר הגיגים... :) אולי ניפגש בצ`אט פעם...מי יודע... ג`ואי.

עופרי-

New member
זה יפה מאד

והרעיון ברור לי. אבל עליי אישית זה לא ממש עובד. מה אני חושבת על עצמי ומה היתר, זה שני עולמות שונים. ומה שחשוב, זה מה אני חושבת על עצמי. תודה ג`ואי שאתה משתדל. רק עצם הידיעה שאתה מנסה, מחזקת.

הי, סליחה על הבוטות..

אבל, את צריכה כן לאט ובזהירות להתחיל להפנים את זה.. זה ייקח זמן אבל זה אפשרי.. תחשבי על זה, תחשבי על הדברים הכן טובים בך.. בסוף זה יחלחל.. חזקי ואמצי.

למעלה