לתגלושששששששששששששש

ליאתוש

New member
לתגלושששששששששששששש

שמחה בשמחתך עשית לי את השבת מתוקהההההההההההההההה מאחלת לך את כל הטוב שבעולם ותמשיכי כך את בדרך הנכונה אז שיהיה לך אחלה יום שבעולם ואחלה שבת של כייף עם המון מצב רוח וזיכרי שכולנו כאן בשבילך שלך ליאתוש

@tagel

New member
ליאתוש יקירה

לעולם לא אשכח את אותו יום נפלא פתחתי את המייל וקראתי את שירך ואהבתי אותך, ולא הכרתיך כלל ודמעות שטפו את פני כי רגשת אותי עד בלי די. אותו יום ידעתי, לא משנה מה השעה, כשרע לי, לחפש אתכם... זוכרת מה כתבת לי? ============================== תגל יקרה... ים של אהבה מציף את החדר הנפלא פירסי ידיים יקירה וקבלי מאיתנו את מלא התמיכה והאהבה תמיכה ואהבה שהיא אמיתית וכנה שתוביל אותך מן היאוש אל התקווה מן המחלה אל ההבראה היי חזקה תגל יקרה היעזרי בנו בכל משבר ובעיה ויחד נגיע אל האור בקצה המנהרה ליאתוש ======================================== את רואה ליאתוש שלי... העתקתי את זה למחשב שלי, ושמרתי ונצרתי ותמיד ידעתי, שתהיו שם בשבילי אוייש כמה צדקתי... תודה אוהבת אתכם נורא... תגוש

ליאתוש

New member
תגלוששש יקרה

אכן זוכרת את שכתבתי ולכל מילה אני באמת התכוונתי בליבי כל יום בשבילך התפללתי למרות שאותך כלל לא הכרתי והבוקר בצאט פשוט קראת לי ועל המפנה בחייך סיפרת לי רק שאין לך מושג עד כמה בשבילך שמחתי ודעי לך שאת השבת לשמחה הפכת לי שלך עם המון אהבה ליאתוש

למעלה