לתגובתכם...

• פותח הנושא Ecko1
  • פורסם בתאריך

Ecko1

New member
לתגובתכם...

אני נותן פה שני קישורים לכתבות שהתפרסמו לא מזמן ברדיו וואלה... שניהם קשורים להיפ הופ, אחת הולכת להכעיס אתכם, והשניה תלויה בהעדפות האישיות שלכם... בוא נראה את התגובות שלכם...
"I was allways told, that if I can't be part of the greatest. I got to be the greatest myself..."​

kacha

New member
בקשר לכתבה הראשונה

יש אמת בדבריו... אבל לא נדמה לי שהז'אנר יתפורר...אם כן אז רוק עוד כמה עשרות שנים

da^Lord

New member
אני מבין מאיפה זה בא (בקשר לראשונה)

הוא בא ממוזיקה עם רגש, עם אהבה.. ומדבר על מוזיקה בה הכינוי לבחורה הוא bitch. אבל לדעתי זה גם עניין של פער דורות, למרות שיש צדק בדבריו.. אין יותר כבוד בימינו כמו שהיה פעם. וכל הגאנגסטה שיט.. זה לא שווה ערך רגשית לבלוז של פעם.

DJ JuVi

New member
אני לא מסכים איתך...

אני חושב שהוא יותר מסתמך על ההיסטוריה. מסתבר שיש דברים קבועים שחוזרים על עצמם בהיסטוריה, וכשהוא אומר שההיפ הופ זה רק גל חולף - יכול מאוד להיות שהוא צודק. ונכון, אין כבוד כמו פעם וכו' - אבל זה לא שמישהו מחפש להחזיר את הכבוד. זה לא מה שיפיל את ההיפ הופ.

moshe one 24

New member
נראה לך שתעשית הראפ בעל מחזור

שנתי של בערך 100 בליון דולר פתאום יפסיק להתקיים (קראתי בסורס) והוא דבר חולף אז יש לך טעות

Ecko1

New member
אתם כולכם צודקים...

שכבנאדם בא מהמקום הכי קרוב להיפ הופ (הבלוז), והוא רואה שכאשר מסמפלים את המוסיקה שלו (שזה מה שלדעתי מכעיס אותו) לשירים שרובם הם שירים מדהימים, אם זה לא היה ככה לא הייתי אוהב ראפ, אבל גם לשירים שבאמת המונח שהכי רץ שם זה ביץ' או Ho' אז אני מבין מאיפה הכעס שלו... הכעס שלי שנבע מקריאת הכתבה הזאת הגיע בעצם מעצב, כאשר הבנתי שהוא צודק... שאם ככה המוסיקה תמשיך אז העתיד שלה רע מאוד...
"I was allways told, that if I cant be part of the greatest, I got to be the greatest myself..."​

למעלה