לתאילנד עם טורקיש

brooklyn1

New member
לתאילנד עם טורקיש

מישהו נסה? איך הטיסות? ראיתי שיש כ-4 שעות באיסנבול, האם השדה נורמלי? בקיצור האם שווה או כבר עדיף לוותר על יומיים ולטוס עם הירדנים?

muga

New member
הטיסה בסדר גמור

גם ההמתנה. השדה תעופה באיסטנבול גדול ונוח (ודי יקר..). גם הטיסה עם הירדנים סבבה - אבל חבל לפספס יומיים רק בגלל המתנה של 4 שעות..

ערן שחר

New member
לא הבנתי את הסיפור של לפספס יומים

בגלל 4 שעות המתנה אתה יכול לפרט

espen

New member
טורקיש איירליינס

(או "טורקי אליי", בהגייה תאילנדית) טיסות נוחות, דיילות אדיבות (לפעמים קצת לא מבינות אנגלית אבל מסתדרים), אוכל טוב (יחסית למטוסים כמובן) מתל-אביב לאיסטנבול הטיסה אורכת רשמית 2:05 שעות, בפועל זה היה לא הרבה יותר משעה וחצי (שני הכיוונים) מאיסטנבול לבנגקוק הטיסה אורכת רשמית 10 שעות, בפועל זה 9:30 או אפילו קצת פחות שדה התעופה נוח וגדול (למרות שאני נאלצתי לחכות שם כמעט 10 שעות בחזרה, לא נעים, אבל הכל עובר בסוף; באוגוסט לוחות הזמנים משתנים וההמתנות מתקצרות). לפעמים יש עיכובים די רציניים בטיסות מסיבות בטחוניות (קרה לי), אבל מטיילים שטסים איתם קבוע מדווחים שזה די נדיר ושהם בדרך כלל מסודרים. המשרד בבנגקוק ממוקם בסילום רואד במין קניון שנקרא CP Tower (בקומה הרביעית אם אני לא טועה), פועל כל יום מ-8:00 עד 17:00 מלבד שבת וראשון. בקיצור - מומלץ, אין סיבה לוותר על כלום.

brooklyn1

New member
תודה רבה על התיאור המפורט ו..

ואני את
לא אתה.... (לזה שלמעלה) הסיבה שבגללה אם אני לוקחת את רויאל אני מוותרת על יומיים היא פשוטה מאוד - מקומות בטיסה... לצערי זמן החופשה שלי מוגבל (3 שבועות) וגם ככה אני מתבאסת שאני צריכה להוציא בערך 850$ רק על הטיסה ולזמן כל כך קצר. מקווה שיהיה שווה הכל. שוב תודה

למעלה