לשתף

AshkA_

New member
לשתף

אתמול שילמתי את הכסף לכרטיס טיסה. עצירה במדריד ומשם לבואנוס איירס. בנוסף, סופסוף הצלחתי להניע עצמי להתחיל להקליט מוזיקה למיני דיסק שלי (המינוס שלו בניגוד לנגנים העדכניים יותר היום, שצריך ממש להקליט את המוזיקה ולא רק להעביר קבצים). הארסנל המוזיקלי שלי יכלול ביטלס, פורקיופיין טרי, דיוויד בואי, היהודים, פורטיס וסחרוף, רונה קינן, אסף אמדורסקי, נקמת הטרקטור, elbow, דייב מתיוס בנד, Mahavishnu orchestra (איני מכירה אותם, אבל נאמר לי שהם מצויינים - בעיקר אינסטרומנטלי) ורדיו-הד. בטוח יש עוד, אבל איני זוכרת. מה שמצחיק, הוא שכל מה שהייתי צריכה זה להתכופף קצת ולחבר את הכבל מהמחשב למיני דיסק, אך הייתי כלכך עצלנית עד עתה.. אני חושבת שההקלטה הזו ממחישה לי בצורה הטובה ביותר שהטיול שלי מתקרב. אשקה מתרגשת.

jeshu

New member
המון בהצלחה עם הטיול וכשאת שם תחפשי גם קצת מוזיקה מקומית.קצת מוזיקה אנדית וקצת מרסדה סוסה הזמרת הארגנטינאית יהיו תוספת נחמדה לקולות העבריים מהבית.

natyh

New member
או קיי להקות בבוליביה

אז ככה : חארקאס : יוראנדו סה פוה : הלך בוכה . סוויה אנדינה : הפראים מהאנדים . ארחנטינה : מרסדס סוסה בשירה של הבלתי נשכחת ויולטה פארה הציליאנית קנטה קונמיגו קנטה הרמנו אמריקנו : שיר אתי אח אמריקאי . ברזיל : פה כדאי לעשות סיבוב בפורום תרבות ומוזיקה ברזילאיים . זהו על קצה המזלג להפעם . נתי

sela v

New member
כדאי לקחת את הכבל המתאים

שתוכלי להקליט מוסיקה מקומית. אני לקחתי מיקרופון פעם אחרונה עם המיני דיסק שלי, אבל התוצאות די מאכזבות. זה לא כזה קל כמו שנראה להקליט קולות. דרך אגב יש בגלריות הפורום קטגוריות של צלילים, וזה משהו שהקלטתי במיני דיסק שלי - קריאה של שימפנזים.

yaelgro

New member
ממליצה גם על

הזמרים סולדד(SOLEDAD) - זמרת פולקלור המשלבת גם מוזיקה יותר עכשוית. אקסל(AXEL). שניהם מארגנטינה דרך אגב. כמובן שממליצה גם על צייאן(צ'ילה), וחואנס(קולמביה), ועוד רבים וטובים מהיבשת המדהימה הזו.

S w i t c h

New member
לא רוצה לבאס אבל...

אם את עוצרת במדריד, זה אומר שאת טסה עם איבריה? אם כן, משתתפת בצערך. עכשיו נסעתי איתם ואין לי דבר טוב אחד להגיד עליהם. כמה עוול הם גרמו לנו. לכן - כדאי להכפיל את ארסנל המוזיקה שלך, כדי שלא תצטרכי לצפות בסרטים הנוראיים שהם מקרינים (והסרטים, הם רק קצה הקרחון בשירות הנוראי שלהם). מצטערת על ההשתפכות, זה היה מתבקש בתור נפגעת איבריה.

AshkA_

New member
גם אם מה שאת אומרת נכון

אני חושבת שזה קטע שולי, הטיסה עצמה. הטיול יכפר על כך.

למעלה