היחידה arch
New member
לשתף בפורום
בוקר טוב לכל מי ... אז ככה מי זו חד הורית בחברה הישראלית ? שאלה מענניינת אה ! זו אחת, שאומרים לה, כל הכבוד לך את אמיצה ! איך את מצליחה להסתדר לבד, גם לעבוד , גם ללמוד וגם לגדל ילד? אני מעריצה אותך ! אבל עם כל הפתיחות , ההתיפיפות, והמילים היפות, עדיין יש אי קבלה אמיתית! מישהי פה גם מרגישה כך ? הנשואות עם ילדים בני גילך, מפחדות שאולי במקרה תגנבי להן את הבעל המשעמם שלהן!
הרווקות לא מבינות מה זה תינוק ומה עושים איתו
ומה כל ההתלהבות הזו... הידידים הגברים חושבים שאת כבר פאסה, אין להם כבר מה לעשות עם אמא לילד
. ומה לגברים הפנויים הרווקים והגרושים כאחד יש לעשות עם אמא ותינוק בן שנה וחצי, הרי תמיד אפשר לתפוס איזה יפיופה שמחפשת בית חם. בקיצור , איכשהו מסיבה לא ברורה, החסמים והגדר החברתית לא מאירים פנים
. אז מה עושים כי להחזיר את אותה רוח חיים אבודה בכלל הפארדוקס הזה, מצד אחד התחושה הזאת והאושר הפנימי שממלא אותי כשאני חובקת את אריאל בן זרועותי, תחושה שאין שני לה ומצד שני החברה הסמי פתוחה ומקבלת. בנות, לא לבכות;- אז החלטתי להתחיל לעשות יותא למען עצמי, וכבר אני מרגישה
ועכשיו כשקיץ ויש ים ואפשר לצאת לטבע, העולם כבר נראה אחרת שיהיה לכולנו יום נפלא
בוקר טוב לכל מי ... אז ככה מי זו חד הורית בחברה הישראלית ? שאלה מענניינת אה ! זו אחת, שאומרים לה, כל הכבוד לך את אמיצה ! איך את מצליחה להסתדר לבד, גם לעבוד , גם ללמוד וגם לגדל ילד? אני מעריצה אותך ! אבל עם כל הפתיחות , ההתיפיפות, והמילים היפות, עדיין יש אי קבלה אמיתית! מישהי פה גם מרגישה כך ? הנשואות עם ילדים בני גילך, מפחדות שאולי במקרה תגנבי להן את הבעל המשעמם שלהן!