לשתף בפורום

לשתף בפורום

בוקר טוב לכל מי ... אז ככה מי זו חד הורית בחברה הישראלית ? שאלה מענניינת אה ! זו אחת, שאומרים לה, כל הכבוד לך את אמיצה ! איך את מצליחה להסתדר לבד, גם לעבוד , גם ללמוד וגם לגדל ילד? אני מעריצה אותך ! אבל עם כל הפתיחות , ההתיפיפות, והמילים היפות, עדיין יש אי קבלה אמיתית! מישהי פה גם מרגישה כך ? הנשואות עם ילדים בני גילך, מפחדות שאולי במקרה תגנבי להן את הבעל המשעמם שלהן!
הרווקות לא מבינות מה זה תינוק ומה עושים איתו
ומה כל ההתלהבות הזו... הידידים הגברים חושבים שאת כבר פאסה, אין להם כבר מה לעשות עם אמא לילד
. ומה לגברים הפנויים הרווקים והגרושים כאחד יש לעשות עם אמא ותינוק בן שנה וחצי, הרי תמיד אפשר לתפוס איזה יפיופה שמחפשת בית חם. בקיצור , איכשהו מסיבה לא ברורה, החסמים והגדר החברתית לא מאירים פנים
. אז מה עושים כי להחזיר את אותה רוח חיים אבודה בכלל הפארדוקס הזה, מצד אחד התחושה הזאת והאושר הפנימי שממלא אותי כשאני חובקת את אריאל בן זרועותי, תחושה שאין שני לה ומצד שני החברה הסמי פתוחה ומקבלת. בנות, לא לבכות;- אז החלטתי להתחיל לעשות יותא למען עצמי, וכבר אני מרגישה
ועכשיו כשקיץ ויש ים ואפשר לצאת לטבע, העולם כבר נראה אחרת שיהיה לכולנו יום נפלא

א ל ו ל י

New member
ריגשת אותי../images/Emo24.gif

אני חייבת לציין שאני מקבלת בדרך כלל תגובות מעריצות ממש (
) אבל זה גם מה שאני מקרינה. זאת אומרת, לא מרגישה שקשה לי או שאני זקוקה לרחמים או להסביר מי אני ומהם חיי. מי שמתעניין ומכיר אז יופי, ומי שלא מתאים לו (או לה, אפרופו הנשואות ב"אושר") יכול לקפוץ לי. מה את עושה למען עצמך, אגב?? נשמעת בחורה חזקה ואחלאית. כל הכבוד. בזכותך ובזכות עוד שכמוך החברה תתחיל להתנער מהסטיגמה המכוערת ותקבל אותנו יותר.

m i c h a l i

New member
שה ../images/Emo42.gif תמיד תזרח על חייך

הכי חשוב שאת מקבלת את עצמך
אהבתי את דברייך

נירה63

New member
כל מילה בסלע../images/Emo24.gif

אני חושבת שכל כך הרבה תלוי אך ורק בנו, מי שמאמינה וחזקה ושואפת להצליח ולהתקדם, מי שחושבת ומרגישה שטוב לה בחיים והשמש תזרח מחר בבוקר, מי שאינה מרחמת על עצמה אלא בראש מורם חייה את חייה באהבה ובכבוד לזולת מצליחה , כך אני חשה, משדרת לילדי ולסביבה ועל כן אין לי כל בעיה עם היותי אם חד-הורית. הקשיים הכלכליים לדעתי בסופם להסתדר, השאלה כיצד אנו מסתכלים על החיים? ובנימה אופטימית זו שיהיה לכולנו ערב טוב נעים ומלא באהבה.

תודה לכולכן

בנות יקרות חיזקתן את כוחי למרות החוזק הפנימי שאכן יש לי והרוח הספורטיבית עדיין פה ושם מצליחים אנשים "טובי לב" לשבור את אותו אומץ פנימי ושיהיה לכולנו יום נפלא מצפה לראות את כולכן היום בערב

mishele5

New member
מאחל לך כל טוב שבעולם,

לעשות למען עצמך זה תמיד טוב,בריא,ומהנה. תהני מהחיים.

למעלה