לשתף אתכן

יעלל

New member
לשתף אתכן

היי, אני יודעת שאתן לא מכירות אותי.. אבל אני מכירה אותכן.. אני עוקבת אחר ההודעות בהתמדה אך אין לי כרגע אפשרות לשלוח הודעות מהמחשב הביתי שלי.. בכל מקרה אני חייבת את עצתכן הטובה גם לי הפרעת אכילה... התחלתי השבוע טיפול קבוצתי..ואני לא מרגישה מתחברת... אני יודעת תאמרו תני צ`אנס... ואני אנסה.. אבל המאמץ בהצטרפות כל כך גדול.. על חשבון לימודים ועבודה.. והחיבור.....

felomena

New member
קודם כל...

ברוכה הבאה...אני אשמח אם תציגי את עצמך יותר...אם כמובן לא אכפת לך או שאת מעדיפה להשאר אנונימית...בת כמה את? איזו בעייה ? כמה זמן?..רק אם את רוצה.. אני יעל..אני בת 17.5 אני בולימית כבר שלוש שנים.הצגתי את עצמי. אני מקווה שתשתלבי טוב ובהצלחה בטיפול הקבוצתי..באמת תהיי חזקה:) נדבר....

יעלל

New member
תודה, יעל

זה מבלבל שתיים באותו השם.. אך אני בטוחה שלא נריב.... אני בת 26 נראה לי מבוגרת מעט בפורום הזה... אכלנית כפייתית.....כבר כמה שנים... אמנם כרגע זו הגדרה שלי.. אך אני קוראת כל פיסה כתובה בנושא ונראה לי שזהו זה... הקבוצה בה התחלתי להשתתף אמורה לספק תמיכה בצד הכוונה מקצועית. אשמח להכיר כאן ולשמוע על עוד בנות שמתמודדות עם משהו דומה...

sha

New member
זה עוד כלום...

יש בפורום הזה עוד כל כך הרבה יעל, אבל כל אחת מיוחדת מאוד... מקווה שגם את, חוץ מזה יש פה עוד הרבה שכבר עברו את גיל 18, וגם את 20 בהצלחה

יש לי פתרון אחר..

מה דעתך למצוא אולי מטפל פרטי, ואז אין את העניין הזה הקבוצתי.. גם פיתרון, לא? ניב

למעלה