לשתף אתכם http://ardc-israel.org/he
נ נעמה מאמסטרדם New member 15/12/12 #2 וגם עם זה אתנו - אם מסבירים לי מתמטיקה לאט ובזהירות ובעזרת האצבעות בכל מיני מימדים זה ממש עושה לי את זה . . .
וגם עם זה אתנו - אם מסבירים לי מתמטיקה לאט ובזהירות ובעזרת האצבעות בכל מיני מימדים זה ממש עושה לי את זה . . .
E Etnozam New member 16/12/12 #3 זה לא בדיוק מתמטיקה, זה פיסיקה תאורתית. מעבר לזה שזה עושה לך את זה... הבנת כיצד נראה המימד העשירי? והאם את מסוגלת לדמיין עכשיו מעבר לסרטון כיצד נראה המימד ה-11? אם כן תסבירי לי מה הבנת. זה מה שעושה לי את זה
זה לא בדיוק מתמטיקה, זה פיסיקה תאורתית. מעבר לזה שזה עושה לך את זה... הבנת כיצד נראה המימד העשירי? והאם את מסוגלת לדמיין עכשיו מעבר לסרטון כיצד נראה המימד ה-11? אם כן תסבירי לי מה הבנת. זה מה שעושה לי את זה
נ נעמה מאמסטרדם New member 16/12/12 #4 אתה כמובן צודק (ואני אמורה לדעת את זה)אבל גם פיזיקה תאוראטית זה טוב. מה בדיוק עושה לך את זה ? התערטלות בפומבייכדי להראות את הטיפשות ? אחזור אליך יותר מאוחר
אתה כמובן צודק (ואני אמורה לדעת את זה)אבל גם פיזיקה תאוראטית זה טוב. מה בדיוק עושה לך את זה ? התערטלות בפומבייכדי להראות את הטיפשות ? אחזור אליך יותר מאוחר
נ נעמה מאמסטרדם New member 16/12/12 #5 ובכל זאת קישור נו, מה לעשות? יש הומור של גברים והומור של נשים;\ אני נחרדתי מ-jackass בעוד הבנים התגלגלו, באופן מילולי ביותר על הרצפה או שאתם כולכם תקועים בשלב האנאלי
ובכל זאת קישור נו, מה לעשות? יש הומור של גברים והומור של נשים;\ אני נחרדתי מ-jackass בעוד הבנים התגלגלו, באופן מילולי ביותר על הרצפה או שאתם כולכם תקועים בשלב האנאלי