לשתף אותכם במשהו.....

יוסדוס

New member
לשתף אותכם במשהו.....

היום הייתי עם הבצפר בסיור בבית-המשפט העליון(!)ובכנסת(!) והיה ממש ממש כיף! וואי בית המשפט הזה הוא כזה ענק ומרשים ביותר! כל דבר שם מתכונן בחשיבה רבה רבה הקשורה לי-ם כמובן! הכל שם נקי מסודר ומאורגן! ("ניראה לי אני יהיה שופט רק בגלל זה
) והכנסת שלנו! מדהימה! היא ממש יפה! גם היא תוכננה בהשקעה רבה ביותר וגם המושבים של החכי"ם איזה שווים! הכל מעור ומהודר! (אני הולך להיות ח"כ![אבל כבר אמרתי שאני יהיה שופט?!.טוב נו יש ללי עוד זמן להחליט..)
מומלץ בחום לבקר בכנסת ובבית המשפט העליון

גמני הייתי בכנסת לא ממזמן

הייתי בתרגיל של הפיגוע טרור, אנחנו היינו השרים והתחלנו לשחק להם בתיקים במליאה, זה היה כל כך מצחיק, לבלומנטל יש קבלות לבתי מלון יוקרתיים במיוחד (אני לא אציין שמות) לאריק כמובן יש את הכסא הכי גדול, אלא שהוא כבר הספיק להרוס את כל המערכת הקפיצית שלו, שאול יהלום בן אדם מאוד מקובל, יש לו הזמנות לראיינות באיזה אלף מקומות, ורק לעמיר פרץ יש רק פתקית אחת בתיק שכתוב עליה 59....לך תדע מה זה אומר... בסוף הצמידו לכמה מאיתנו שומרי ראש (תמיד דופקים את הרוסים, לי בתור שרנסקי לא הצמידו אחד, קששה קששה) בערב ראינו שצילמו אותנו מחטטים בתיקים והראו את זה בחדשות של ערוץ 10....אהההההה...

dele

New member
אני בקרוב מסיים את העבודה שלי על

ארכיטקטורה בירושלים ואני אשמח להעלות אותה לפה אם זה יעניין מישהו רק חסר לי פרט מסויים משהו יודע מתי נבנה מגדל העיר?וכמה קומות יש בו?ואיך קוראים לבניין המצויר?

yariv t

New member
אז ככה...........

מגדל העיר נבנה ב 1978, יש בו כ 24 קומות,סגנון בנייה "מודרני". זהו אחד הבניינים האהובים עלי בארץ.אינני זוכר את שם האדריכל אך אותו אדריכל תיכנן גם את מגדל גן העיר וגם את מגדל rak (המגדל השחור)בתל אביב אתה יכול לקחת תמונה מהגלרייה של הפורום,יש שם מספר תמונות שלו

Chloe

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

למעלה