לשתוק כמו

לשתוק כמו ../images/Emo19.gif

איזה סוג טיפוס אתם- מדברים הרבה בלי הפסקה
או שותקים כמו דג
איך מתייחסים אליכם כתוצאה מהיותכם כאלה או כאלה
כלומר אם אתם שתקנים- מנסים לדובב
או אם אתם דברנים- מנסים להשתיק

מרבוש21

New member
חדשה.. תשובה...

שאלה מעניינת!, אני בדר"כ מאוד מאוד דברנית, תמיד אומרים שאני מספרת יותר מדי פרטים לא חשובים ולא מגיעה לפואנטה. כשאני ממש עייפה, אני מתחילה לשיר!
, ואני לא איזה זמרת או משהו כן?!. (אז פאדיחות זיופים וזה... אני כמו שיכורה לא שולטת ופשוט שרה לי ומתחרפנת.. איך זה קשור לשאלה לא יודעת... חחח....). אבל זה רק עם אנשים ומצבים שנוח לי בהם, אם לא, אני שקטה. וזה באסה כי אני יודעת שיכולתי לדבר ולצחוק ולעשות צחוקים. אבל אני ביישנית. (עד שמכירים אותי. ואז אני נפתחת וכולם רוצים שאסתום כבר..חח.). אז זהו... שבת שלום כולם!.

shirazlovemor

New member
אז ככה

בעקרון במהותי אני ילדה שקטה, שותקת הרבה.. התוצאות? אנשים תופסים אותי כביישנית, לפעמים יבשה או סתם סנובית.. ברור שהייתי מעדיפה להיות דברנית (= האמת היא שאם אני רוצה אני יכולה להיות מאוד שונה.. פטפטנית סוף העולם.. ככה אני מתנהגת אל אנשים שאני מרגישה בנוח איתם, אנשים קרובים חוץ מזה שבזמן האחרון קצת השתנתי נעשיתי יותר פתוחה לסביבה ופחות ביישנית.. בשנה האחרונה

לקשמי

New member
די שתקנית באופן כללי

אבל זה גם תלוי בחברה שבה אני נמצאת. יש אנשים שאני יותר דברנית איתם (בעיקר אנשים שהם בעצמם מדברים הרבה) ויש כאלה שאיתם אני באמת כמו
. לגבי ההתייחסות, סה"כ האנשים שאני מתרועעת איתם ביום-יום מקבלים אותי כפי שאני. אני זוכרת תקופות בעבר שבהן אנשים ניסו לדובב אותי בכל מיני צורות. אחר כך, חברים שהיו לי, כבר היו רגילים לשתקנות שלי וכבר לא ניסו לדובב אותי.

BellA עלמה

New member
אני די שתקנית

אותי בדרך כלל מנסים לדובב אבל לרוב זה לא מצלח. אי אפשר להכריח שתקן לדבר.

בלאגנית

New member
אני שקטה, אבל גם מאוד ידידותית

אני שונאת פטפטנים, אני לא יכולה עם זה. הכרתי בצבא מישהי שדיברה כמו תקליט. זה שיגע אותי. אני בעד לדבר במידה

ליתי0202

New member
זה תלוי במצב... באופן רגיל אני

ברברנית ומצחקינית, אבל אם זה פגישות עוורות, או במקומות שאני לא מוצאת את עצמי קשורה לאנשים.. אני נאלמת... ושותקת... ובעצם אז כולם חושבים שאני סנובית.

nikc

New member
זה פורום של בנות בלבד ?

סתם מחשבה. כול המגיבות לנושא של דיבור הן בנות.

לא, יש גם בנים פה ../images/Emo13.gif

לא תמיד כולם מגיבים לכל ההודעות, ויצא שרק הבנות הגיבו בנתיים... יש עוד זמן, השרשור עוד בעיצומו

אני טיפוס שתקן

תמיד הייתי מקבלת הערות- בבית ספר זה היה "שתרים את האצבע, היא לא מדברת" עם החברות פחות שתקתי...אבל עם הזמן התחלתי לשתוק גם עם חברות.. וזה בא לידי ביטוי שלא הייתי אומרת מה אני מרגישה או חושבת..גם בתוך המשפחה אני לא מספרת כלום ממה שאני עוברת.. לפעמים מדובבים אותי..אבל..זה לעיתים רחוקות.

למעלה