לשרשר זה כה פשוט!

חחח לא, גם אותי :)

חחח נשמע כמו כותרת לקטע שמדרך ילדים בגן! התמונה כ"כ כ"כ מגניבה חחח..!!

סינטטית

New member
תשמעי..

זה לא רחוק מזה...... סתם

McFreaKy

New member
הא! 1327! זה במספר הפורום!23 מהופך!

המספר הזה בכל מקום.
סתם, לא באמת.
אבל הסרט באמת נחמד, ממש, אני רוצה שאנשים ילכו לראות אותו. X: למרות שזה מה זה מפגר, כי בדרך שהם מחפשים את המספר בסרט אפשר למצוא כל מספר שבוחרים.

EliranMaor

New member
דווקא הסוף שלו לא משו|ספויילר|

יופי, אתה מגלה שזה על עצמך, אשתך אומרת לך שיהיה בסדר, דה אנד:X לא קצת צפוי..? לודע, בערך מאמצע הסרט זה היה נראה לי שזה באמת הוא ושקרה משו שגרם לו לשכוח, ומה מסתבר? זה נכון
אולי תוך כדי הסרט, הסרט עושה רעש וכאלה [כמו הקטע בדואר עם האיש שמת] אבל בשביל רעש כזה אמור להיות סוף יותר טוב:X

EliranMaor

New member
*../images/Emo58.gif

אני חייב להתחיל ללמוד את כל האמוטיקונים האלה><

McFreaKy

New member
לא שופטים סרט לפי הסוף.../images/Emo58.gif

שופטים אותו לפי כל המרכיבים. נתחיל מזה שאני מאד אהבתי את המשחק. חוץ מזה, כל הצילומים ושילובי אפקטים מחשב בקטע עם הזיכרונות שלו כילד, כפינגלינג (שם גאוני
) היו פשוט יפהפיים. כנ"ל כל הצילומים עם פבריציה והשניה.
ודווקא, הסוף טוב מאד, כי הוא לא בנאלי. הוא לא סוף טוב הכל טוב, הם חיים באושר ועושר, אלא הוא ירצה את עונשו ואז יום אחד הם ימשיכו בחייהם. כמו שהוא אמר, זה לא הסוף הטוב, זה הסוף הנכון. להבדיל מהמון סרטים שהולכים או על הסוף הטוב או הרע (לדוגמא, השתולים). זה אחלה סוף מקורי. חוץ מזה שג'ים קארי והבן שלנו ממש בחירה מצויינת, שניהם מגניבים עם שיער מגניב ונראים אשכרה כאילו הם יכולים להיות אבא ובן.

EliranMaor

New member
אבל הסוף עושה את הסרט בד"כ../images/Emo58.gif

דווקא כל המשחקי זום שם עשו כאב ראש זה מעצבן כזה כי זה גורם לא להתרכז בסרט עצמו אלא לנסות יותר למצוא את הדמויות הלא ברורות ומה לזזל הן עושות שם
ואתה סתם אוהב אנשים אימואים

McFreaKy

New member
You're one to talk. ../images/Emo3.gif

ואין לי מושג איזה משחקי זום, נראה לי שאתה סתם מחפש. מה הבמאי עשה לך?

למעלה