לשרית המון הצלחה בטקס האמי "יהי רצון ותזכי ואם לא אוהבים אותך גם ככה
ע עומרי שרית חדד לנצח New member 7/2/05 #2 היא תיזכה בעזרת השם ונא לשרשר את כל הנושאים לאשכול אחד תודה!
א ארתור היחיד New member 7/2/05 #10 שרית בטוח .תיזכה... כי היא הזמרת הכי טובה שיש לנו וכולם הואבים אותה!
מ מושיק20 New member 7/2/05 #4 זה הזמן להזכיר../images/Emo41.gif לא לשכוח לשלוח את הגליות של טקס עמ"י בהצלחה לשרה
י יפעת שאול New member 7/2/05 #5 שלחתי כבר 5 גלויות או 6.. ../images/Emo3.gif אני מחפשת עוד.. אני חייבת ששרית תזכה אחרת...
ט טליה ניסים New member 8/2/05 #12 כן..אני כל הזמן בדרך לבית מחפשת.. אבל זה לא קשה למצוא רק חבל..-הן זרוקות..קרועות ורטובות לצערי
ח חן חמי New member 8/2/05 #13 לא נורא ../images/Emo24.gif עוד 6 ימים הטקס מוכנים נפשית ופיזית הלוווואי והיא תיקח ב"ה לילה טוב
ש שי shay love sarit New member 8/2/05 #14 ב"ה../images/Emo106.gifתזכה הלוווואי../images/Emo70.gifלילה טוב!
ד דודו טל New member 8/2/05 #15 רוצים שתזכה? תתחילו לשלוח גלויות, משפחה, חברים, שכנים, קרובים, כל דבר עם ת.ז יכול להשתתף, אז זה הזמן שלכם.. אני שלחתי אתמול 21 גלויות , ביקשתי מחברים, וכל מיני אחרים והגעתי ל- 21 מה איתכם?
רוצים שתזכה? תתחילו לשלוח גלויות, משפחה, חברים, שכנים, קרובים, כל דבר עם ת.ז יכול להשתתף, אז זה הזמן שלכם.. אני שלחתי אתמול 21 גלויות , ביקשתי מחברים, וכל מיני אחרים והגעתי ל- 21 מה איתכם?