לשריקה

לשריקה

שריקה ברצוני לדעת אם יש משהו פה בפורום מבולגריה אני מחפשת קרובים רחוקים של המשפחה הילדים שלי בקשו ממני אולי יש משהו נשאר מאחור שאני לא יודעת או מצד ספתא או מצד סבא.סבא שלי קראו לא מואיס וספתא כותונה שם משפחה ורסנו תודה

Sarika

New member
שבת שלום אביבה

אכן יש לנו חברים ממוצא בולגרי - מואיס, מטיקה, זיזיקה אינני זוכרת מי עוד ...
בולגרים להתפקד
מאחלת לך הצלחה בחיפושייך.

רותי ב.

New member
גם אצלי חצי משפחה

מבולגריה, אנסה לברר אצל הקרובים המעטים שנשארו לגבי משפחת ורסנו.

תודה רותי

משפח" ורסנו כמעת ולא אתערבבו הם אתחתנו בני דודים הם בני דדוים סבא שלי וספתא היו בני דודים וכל זה בשביל לא לאתחתן אם גויים ככה ספתא סיפרה לי. תודה רותי

bingo1111

New member
../images/Emo79.gifמורה למוסיקה - משפחת ורסנו

היי היה לי מורה למוסיקה בן למשפחת ורסנו - התגורר ברמת גן בשנות החמישים האם מוכר לך? להשתמע

אך לא ידעתי

אך באמת לא ידעתי מזה אמא שלי עברה לגור בגבעתיים אבל אף פעם לא שמעתי על מורה ורסנו

מטיקה

New member
כי כולנו בולגרים-כה אמר סנדרסון ../images/Emo9.gif

אני מכירה משפחת ורסנו מסופיה אם תירצי אתןלך את ה
שלהם במסר אישי. הם עלו לרמת גן ולא לדרום.

בוקר טוב שבת נפלאה קרידוס יו אסטו

אן בת-ים אנדה אמיגה. ממדרה אס דה פלודיב. לכל הנוסעים לטיול תהנו תביאו רשמים ותמונות. לבנה

זיזיקה

New member
גם אני מהבולגרים אשמח לשאול את

הדודה שלי שהיא אומנם לא גרה בסופיה אך אולי...., משפחת ורסנו שאני קצת מקירה וזאת דרך מטיקה והיא הכתובת. שיהיה בהצלחה.

תודה כל דבר חשוב

תודה זיזיקה קודם כל על הצומת לב שלכם ועל זה שאתם מנסים לעזור לי עשיתי חיפוש ודיברתי אם כמה משפחות ורסנו כולם אמרו שאישלו ויחזרו אלי. ואני רוצה להגיד לך כולם היו כל כך נחמדים אלי והזמנו אותי לבקר וגם אמרו לי מקסמום אם לא תמצאי אף אחד אנכנו נאמץ אותך אני המומה.

שלום נועם

שהיה לך חג שמח ואם תשמעי משהו שנקרא ורסנו תוכלי לשאול בשמי אם יש קשר? תודה לך

למעלה