לשרון מתי התאריך יומולדת שלך? בלי המזל אני אנסה למצוא
ש שלומצי New member 19/9/00 #3 שרון! את לא מבינה? את כבר לא יכולה לזרוק שום דבר על תאריכים ומזלות בלי לספר לנו מה זה אומר? זה שנולדתם יום אחרי יום זה אומר ש.... זה טוב? זה רע? מתאים? קדימה.
שרון! את לא מבינה? את כבר לא יכולה לזרוק שום דבר על תאריכים ומזלות בלי לספר לנו מה זה אומר? זה שנולדתם יום אחרי יום זה אומר ש.... זה טוב? זה רע? מתאים? קדימה.
P Panther New member 19/9/00 #4 זה לא אומר כלום זה אומר שבכלליות שנינו עקרבים... שזה אומר מסתוריים, רומנטיקנים, חזקים. בכלליות. יש עוד הרבה דברים שיכולים לתמוך בזה או לסתור את זה.
זה לא אומר כלום זה אומר שבכלליות שנינו עקרבים... שזה אומר מסתוריים, רומנטיקנים, חזקים. בכלליות. יש עוד הרבה דברים שיכולים לתמוך בזה או לסתור את זה.
S sharon91 New member 20/9/00 #6 וואי וואי.. זה תלוי בשאר המפה.. אם אני לא טועה פנטר אמר לפני כמה ימים שהאופק שלו זה שור.. אז אפשר לדעת קצת יותר, אבל עדין כמו שיאיר אומר ``על קצה המזלג..``
וואי וואי.. זה תלוי בשאר המפה.. אם אני לא טועה פנטר אמר לפני כמה ימים שהאופק שלו זה שור.. אז אפשר לדעת קצת יותר, אבל עדין כמו שיאיר אומר ``על קצה המזלג..``