לשרון

לשרון ../images/Emo57.gif

אני די חדשה בפורום. אני טריכוטילומנית דפדפתי קצת בעמודים הקודמים והבנתי שאת פרודה טרייה מחבר מי כמוני יודעת את ההרגשה גם אני בדיוק במצבך זה לא קל ונתגבר באפריל אחותי מתחתנת ולא רק שאני פרדה טרייה וטריכולמנית קשה גם אבוא לחתונתה של אחותי ללא בן זוג שלך בריטניה האחת

sharonlk

New member
בריטניה החמודה- משרון

נעדרתי מהפורום המון זמן, בדרך כלל אני נורא קשקשנית גם אחת סובלת מטריכוטונולמניה (שגיתי?), יש לה בטח הרבה טכניקות בשבילך. בכל אופן, כשהייתי בת עשר בערך היתה תקופה שאני נוגסת בשיער שלי ואוכלת אותו, עד שלקחו אותי לספר ועשו לי כמעט קרחת. אני בטוחה שלכל חולה או.סיד. יש איזו הרפתקה טריכולומנית בעברו. את פשוט תולשת שערות עם היד או עם הפה? את בטיפול? חוץ מזה תודה על הדאגה והאיכפתיות, מזל טוב לחתונה של אחותך, אל תדאגי, יש לי הרגשה שאת תגיעי לשם יפה וזורחת שעונה על איזה מישהו מקסים. וגם אם לא, תגיעי לבדך יפה וזורחת ושיישקו לך בתחת, מי שלא נאה לו ועושה פרצופים. אני לא יו דעת בת כמה את, את נשמעת צעירה, הכל עוד לפנייך ואם לא תהרסי לגמרי את השיער שלך- ואם את בטיפול אינטסנסיבי ואם את לוקחת תרופות ויש לך משמעת תרופות- תתחילי לראות איך את מתקדמת, לאט לאט, והכל פתאום יעשה טוב יותר. אני אומרת לך מנסיון. ובקשר לאידיוט ההוא שעזב אותי, את יודעת מה, עבדתי כל כך קשה והתשתי את עצמי כדי לשכוח אותו, ובאמת שכחתי אותו, חוץ מהעובדה שהמאניאק חייב לי כסף. לא היה לי טוב איתו ואהבתי אותו רק מפני שהוא אהב אותי. יש לי הרגשה שניצלתי מחיים די לא מאושרים איתו, אז אולי טוב שזה נגמר. אנשים חדשים בחיים שלי מכניסים לי הרבה אושר ותקווה. באמת. גם לך זה יקרה. שלך שרון

למעלה