לשרון-מנהל הפורום

המכור4

New member
לשרון-מנהל הפורום

1.אתה הצטרפת לפורום שלנו ולא להפך. 2.יש בנינו סוחרים וותיקים. 3.ברור לנו שאתה כאן לא בהתנדבות אלא מתוך מטרה להרוויח כסף ולפרסם את החברה שלך. 4.המטרה של הפורום היא להחליף דעות ורעיונות,במידה ונמצא שאתה כאן רק על מנת לפרסם את החברה שלך ניקטול אותך וכך יהיה לך פרסום שלילי. מקווה לשיתוף פעולה מצדך בהצלחה

למכור4

"במידה ונמצא שאתה כאן רק על מנת לפרסם את החברה שלך ניקטול אותך וכך יהיה לך פרסום שלילי" למה ישר עם ידיים??
לדעתי עניתי על זה שרשור אחד למטה. שיהיה בהצלחה לכולנו. והגיע הזמן שנתחיל לדבר מט"ח $$$$$$$$$

natan82

New member
אמממ..

בוא נראה.... מה הספרדיים שלכם?, מה ההון העצמי שלכם? , האם אתם מתכסים על פוזיציות? אתם עושי שוק? יש לכם רשיון כלשהוא לעסוק כברוקר? מה הרשיון הזה כולל ומטעם מי הוא? מי הם הדירקטורים של החברה ומה ההיסטוריה שלהם....? מה לעשות ...בימים טרופים אלו...כל לקוח גם של 200$ צריך להכיר את החברה שעמה הוא סוחר. שלא תבין אותי לא נכון...אין לי מושג מי אתם .... אבל ......השאלה הבסיסית....מי אתם?

תגובה מדוייקת: למה יהודי נברא עם..?

שאלה: למה היהודי נברא עם רגליים? הרי בברית מילה נושאים אותו, כשהוא תחת החופה מובילים אותו, וכשהוא מת גם סוחבים אותו.? תשובה: לשים רגל לשני.....

natan82

New member
זאת היתה שאלה?!!

"מה הספרדיים שלכם?, מה ההון העצמי שלכם? , האם אתם מתכסים על פוזיציות? אתם עושי שוק? יש לכם רשיון כלשהוא לעסוק כברוקר? מה הרשיון הזה כולל ומטעם מי הוא? מי הם הדירקטורים של החברה ומה ההיסטוריה שלהם....?"

את מי אתה שואל?

כל מי ששומר על השבת, השבת שומרת עליו ועל פוזיציותיו ומי שלא אוי לו ולנפשו.....

רן קליף

New member
במסווה של חקר שוק

נתן, אתה מנסה לאסוף מידע, מהותי כביכול, הון עצמי רשיונות וכו' אבל בסופו של יום כל מה שמעניין אותך הוא כנראה שלושת המילים הראשונות שבחרת Spreads יש עוד דברים בחיים. וגם במסחר. אולי אתה רק מנסה להשקיט את עצמך על ידי גיבוב של שאלות שבסופו תוכל להגיד: "אה, הם יקרנים" ולא, אני לא קשור בשום צורה, ישירה או עקיפה, לטריידספוט

natan82

New member
הלוואי וזאת היתה הבעיה.

העניין זה לא יקרנים.....אלה דווקא הדברים האחרים הם החשובים ..בטח בסכומי השקעה נורמלים ובטח כאשר אתה לא סוחר תוך יומי.... תתנו תשובה רצינית.....אתם לקחתם את האחראיות על הפורום אז מן הנכון שכבר תקחו את זה עד הסוף...שנדע מי אתם ומה אתם.... אני לא יודע למה אני מתאמץ כל כך...אבל זה פשוט מעצבן!.

omer forex

New member
הי נתן, בוא ננסה

אני ושרון רצינו לקחת על עצמנו את ניהול הפורום מתוך הרצון להיות שותפים להקמתו של פורום מט"ח מקצועי. למרות ששנינו עובדים בחדר עסקאות, (השם שלו רשום בחתימה), אין לנו כל כוונה להשתמש בפורום לצרכים מכירתיים. ברור לנו שפורום שמנותב ע"י המנהלים לצרכי מכירה, יגרום לחברים ללכת לפורום אחר. אם תקרא את דברי חבריך לפורום, תוכל לקרוא בקשות מפורשות שלא להשתמש בפורום למטרות פרסומיות. את לקוחותינו אנחנו מוצאים ע"י פרסום, ודוגמה לפרסום אתה יכול לראות בצד שמאל למעלה, שזה פרסום בתשלום מלא, בדומה לחברה אחרת המפרסמת בפורום, דרך תפוז. כמו שלא ניתן במה לשאר חדרי העסקאות להציג תשובות מכירתיות, אנחנו לא רוצים להיכנס לנושאים מכירתיים כמו המרווחים המקובלים אצלנו וכדומה. כמובן שאם החלטת להתענין בחברתנו, אתה יותר ממוזמן לפנות באופן עצמאי ולדבר איתנו. למרות שהפיתוי לענות ודרך התשובה להעביר מסרים מכירתיים קיים, אנחנו נעמוד בפיתוי וננסה לשמר כאן פורום נקי מתכנים פרסומיים, שוב למען הצלחת הפורום. בכל מקרה ובכל חדר עסקאות שתחליט לעבוד דרכו, המון בהצלחה:) עומר

למעלה