מאי, מאייייייי בואי לכאן
מאי מקסימה, אני קוראת ובוכה, איך אפשר , לא יכולה לדבר בשבילך, אבל דעי לך שאסור להשאר רגע אחד, הייתי אשה מוכה, ואני יודעת שהדילמה שעמדה בפני היא גם עניין הילדים, ודעי לך שזו דילמה קשה שמובנית לי מאוד. עברתי שלב שלב לאט לאט, לא רציתי לשמוע אף אחד, פעלתי לפי התחושות שלי, והתחושות שלי אמרו שעלי להפרד ממנו כמה שיותר, דעי לך שנפרדתי ממנו בדיוק ביום שאיבדתי את ההכרה בפעם הראשונה אחרי כמה שנים, ולא הייתי ממליצה לך להגיע לרגע הזה, כי אז, באמת תשאר לילדים שלך טראומה. ידעתי, ,שמרגע שאני מתגרשת אני לא אשנא אותו, כולם אמרו לי לשנוא אותו ואז עמדתי מול דילמה שניה, הרי הוא אבי ילדי, והם אוהבים אותו בטרוף,, מה עלי לעשות???? ושוב השקעתי מחשבה שאת הצעד החשוב שלי עשיתי , גם למען הילדים, ועכשיו מרגע שאני גרושה אין לי בעיה שהילדים יהיו מטורפים עליו. דעי לך שתמיד אמרו לי תחשבי על הילדים, כל הזמן שמעתי את זה, והיה לי קשה להקשיב להם, ואז יום אחד התפרצתי ושאלתי מה איתי? וההתפרצות שלי היתה קשה קשה מאוד מעבר למילולית. אל תחכי שיהיה מאוחר מידי, כי תהיינה לך השלכות קשות שלא תוכלי לחזור לעצמך, כן אני מרגישה בטוחה להגיד דברים נחרצים כאלו, את תאבדי תחושות, תאבדי רגשות תאבדי אהבה. כדאי לך לעשות כל צעד למניעת האלימות וזה גירושין רק גירושין. עכשיו תקבלי את האהבה בכיף, כי אחרת תהיה עיפה גם לזה. תהיה מלאה במשקעים. ולילדים לא יהיה טוב. דבר נוסף, הכרתי בחור בן 34 אביו היה מכה את אשתו עד אשר היה בן 12 , היום אותו בחור לא סובל את אביו ומבחינתו הוא לא קיים למרות שהוריו עדיין חיים ביחד, זה אומר שאת לא יודעת איך הילד שלך יחיה עם זה. עוד משהו, לפני זמן מה הילד הרביץ לילדה והיא בכתה מטבע הדברים, אבא שלהם היה נוכח באותו רגע, היית צריכה לראות איך הוא מסביר לילד שמי שמרים ידיים זה מתוך חולשה...וכו`. אני לא הגבתי רק כאב לי קצת שהילד מקבל הסבר מאבא שבעצם היה אלים. אבל - והאבל הזה חשוב מאוד,,,,,אבא חזר ``בתשובה`` הוא עשה את הדבר הנורא מכל, לעולם אנו לא מדברים על זה, כפי שאמרתי התגרשנו כי לא הסתדרנו אין טעם לדבר על זה היום, הוא הלך לטפול ומהיום שנפרדנו אין בנינו שום שיחה על החיים שמעבר....יש בינו לבין הילדים אהבה גדולה, בזה שהתגרשתי כשהילדים היו קטנים, עזרתי להם, ולא פחות לעצמי. מאי, אם צריכה עזרה בכל דבר, אל תתבישי לבקש, כי עכשיו יש לך, אי אפשר לדעת אם תמיד זה יהיה לך. ואני מוכה להיות העזרה בשבילך. תפני למייל שלי בכל זמן שתרצי וללא גבולות. שלך יוניתתתתתתתתתתתתתת